Fontys


Studenten Fontys IEMES organiseren Entertainment Night De eerste lichting studenten van de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies (IEMES) van Fontys Bedrijfshogeschool organiseert op donderdag 23 juni de IEMES Entertainment Night. In theater De Nieuwe Vorst in de Willem II straat in Tilburg treden die avond vanaf 21.00 uur diverse artiesten op waaronder Fontys Conservatorium Big Band.

IEMES is een variant op een gewone HEAO Commerciele Economie opleiding. Studenten worden opgeleid voor een functie bij bedrijven of instellingen die actief zijn in de beurs- en evenementen- en in de muziek- en entertainmentbranche. In september is de eerste lichting studenten aan de opleiding begonnen en nu, aan het einde van dit jaar, moeten zij hun eerste grote evenement organiseren. Deze IEMES Entertainment Night moet een jaarlijks terugkerend spektakel worden.

Tijdens de IEMES Entertainment Night treden verschillende nationale en internationale artiesten op. Zo kan er geswingd worden op de klanken van de Sonic Brass Band uit Tilburg of het percussietrio Percus Nomades uit Benin. Ook zullen er optredens zijn van Fontys Conservatorium Big Band, muzikaal talent Stevie Ann en Oleg Fateev, die Russische muziekstukken speelt op zijn bayan (een soort accordeon).

Het feest is voor iedereen toegankelijk en een kaartje kost EUR 6,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van theater De Nieuwe Vorst en bij de receptie van de opleiding IEMES, in het Mollergebouw aan de Prof. Goossenslaan 1-01.