Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht blij met Stadstrand

Foto Vanaf 23 juni heeft Maastricht zijn eigen Strand aan de Maas. Dat wordt gevierd met een openingsfeest vanaf 19.00 uur. Er zijn swingende optredens van DJ Hitmeister D vs Victor Coral, Roog en Quinten de Rozario & Jessie K. Het Strand aan de Maas, dat te vinden is op De Griend, vlakbij de Wilhelminabrug is een cadeau van Vodafone aan de stad. U kunt het strand tot 19 september bezoeken.

De komende maanden is er heel wat te beleven op het Strand aan de Maas. Zo draaien er elke dag bekende DJ's en wordt er elke donderdag gedanst tijdens de 'Salsa Beach'. De vrijdag staat in het teken van de sound van Blue Note tijdens de Blue Beach Jazz Beats, zaterdag is het Summerclubdag en op zondag zijn er Soulfood Sessions. Ook staan er nog heel veel spectaculaire party's en sportieve activiteiten op het programma. De kleine strandliefhebbers komen ook aan hun trekken. Elke woensdag- en zondagmiddag zijn er allerlei leuke en bijzondere spellen op het Strand aan de Maas te vinden.

Het Strand aan de Maas wordt zowel in Maastricht als in Rotterdam georganiseerd door JMR produkties en Seven Days. In Maastricht werken zij nauw samen met Vodafone die het Strand aan de Maas mede mogelijk maakt en cadeau doet aan de stad ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van het telefoniebedrijf in Maastricht.

Meer informatie: www.strandaandemaas.nl, JMR producties (010) 433 13 00, Alex Jongboer, projectleider evenementenbureau Gemeente Maastricht (043) 350 47 87. Ook kunt u vanaf 23 juni terecht bij het paviljoen op het strand 'Beachclub Maastricht'. Hier worden al uw vragen ter plekke beantwoord.