Ingezonden persbericht


McAfee, Inc. kondigt streaming updates aan voor de meest up-to-date, proactieve bescherming tegen ongewenste e-mail

McAfee SpamKiller biedt kleine tot grote ondernemingen verbeterde nauwkeurigheid bij spamdetectie

Amsterdam, 23 juni 2005 -- McAfee, Inc. (NYSE: MFE), wereldleider op het gebied van Intrusion Prevention en Security Risk Management, kondigt vandaag de verkrijgbaarheid aan van streaming updates voor McAfee® SpamKiller® en McAfee WebShield® toepassingen. Met streaming updates kunnen McAfee SpamKiller en McAfee WebShield klanten nu elke vijf tot tien minuten proactieve spamupdates ontvangen, waardoor de meest proactieve bescherming tegen spammers en hun evoluerende technieken wordt geboden.

Volgens een recent rapport van Computer Economics bestaat naar schatting 70% van alle e-mail op dit moment uit spam. Bedreigingen worden steeds meer divers, opdringerig en subversief en hoewel het doel ervan niet altijd het direct verstoren van de productiviteit van de onderneming is, is dat vaak wel het gevolg. De activiteiten van zowel spammers als virusschrijvers en het toenemende gebruik van phishing e-mails maken het steeds belangrijker dat organisaties de meest uitgebreide bescherming tegen ongepaste, kwaadwillende of met virussen geïnfecteerde inhoud implementeren.

"McAfee heeft voortdurend vooruitgang geboekt op het gebied van het verhogen van de frequentie van zijn filteringtechnologie, om de tactiekveranderingen van spammers aan te pakken," aldus Vincent Rossi, senior vice president of product management and product marketing van McAfee, Inc. "Terwijl spammers evolueren en geavanceerdere methoden ontwikkelen, waarborgen streaming updates uitstekende detectiepercentages en beschermen deze onze zakelijke klanten proactief tegen nieuwe types spammail, zoals phishing, pharming en virussen.

De McAfee SpamKiller en McAfee WebShield toepassingen maken beide deel uit van een groep van oplossingen, onder de naam McAfee Secure Content Management solutions. Ze zijn ontworpen om technologische oplossingen voor veilig contentbeheer aan de rand van het netwerk te bieden, zodat bedrijven hun resources kunnen optimaliseren, hun productiviteit kunnen verhogen en hun blootstelling aan bedreigingen kunnen minimaliseren. De oplossingen bieden zowel reactieve als proactieve technieken voor spamdetectie, gecombineerd met frequentere stapsgewijze updates en verbetering van de toegepaste technologieën, zodat kleine tot grote ondernemingen over de meest up-to-date bescherming tegen ongewenste mail kunnen beschikken. Met de nieuwe streaming updates, die elke vijf tot tien minuten beschikbaar zijn, kunnen klanten zich beschermen tegen nieuwe, geavanceerde spammethoden, virusinfecties en phishing aanvallen voorkomen, netwerkbandbreedte weer voor andere activiteiten gebruiken en kwesties zoals naleving van voorschriften en wettelijke aansprakelijkheid aanpakken.

Verkrijgbaarheid

Klanten van McAfee SpamKiller en McAfee WebShield kunnen per direct toegang verkrijgen tot de Streaming Update service via het McAfee Appliance Activation Package, waarmee McAfee streaming updates automatisch kunnen worden geïnstalleerd en geüpdatet in de McAfee SpamKiller en McAfee WebShield toepassingen. Ga voor het downloaden van dit pakket naar http://www.mcafeesecurity.com/us/downloads/updates/hotfixes.asp . Ga voor meer informatie over McAfee SpamKiller voor Mail Servers, McAfee SpamKiller voor SecurityShield", McAfee SpamKiller toepassingen of McAfee Managed Mail Protection naar www.mcafeesecurity.com.

Over McAfee, Inc.
McAfee, Inc., met hoofdkantoor in Santa Clara, California (V.S.) is wereldleider op het gebied van Intrusion Prevention en Risk Management solutions. McAfee biedt innovatieve en bewezen solutions en services die systemen en netwerken wereldwijd beschermen. Met McAfee's ongeëvenaarde expertise op beveiligingsgebied kunnen particuliere klanten, ondernemingen, (semi)overheidsinstellingen en service providers aanvallen blokkeren, verstoringen vermijden en hun beveiligingsstatus voortdurend bewaken en verbeteren. Meer informatie vindt u op www.mcafee.com.

Karin Schop
Account Executive
Text100 Public Relations
Global technology Public Relations
van Diemenstraat 164-166
1013 CN Amsterdam
The Netherlands
Tel.: + 31 20 5304347
Mobile: + 31 6 15071702
Fax: +31 20 5304331
E-mail: karins@text100.nl
URL: www.text100.nl