Politie Hollands Midden


---
Datum: 23 juni 2005

Leiden Aanhouding na mishandeling De politie heeft op donderdag 23 juni een 35-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van mishandeling van een 40-jarige Leidenaar. De Leidenaar zat met enkele kennissen bij het Stationsplein toen hij plotseling met een steen in het gezicht werd geslagen. Terwijl de man aan het bijkomen was van de slag werd hij gebeten in zijn nek. De dader, een bekende van de Leidenaar, rende hierna weg, maar werd in de vroege ochtend van donderdag 23 juni aangehouden bij het station.

Leiden Rijden onder invloed De politie heeft woensdag 22 juni een 53-jarige vrouw uit Leiden aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De vrouw had met haar brommobiel op een terrein aan de Amphoraweg tegen diverse goederen. Een getuige wist de sleutels van de brommobiel van de vrouw af te pakken. Van de vrouw werd een bloedproef afgenomen om vast te stellen hoeveel alcohol zij genuttigd had.

Alphen aan den Rijn Aanhoudingen na winkeldiefstal De politie heeft woensdag 22 juni rond 17.00 uur drie mannen uit Zwolle van 25,29 en 33 jaar aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Na een melding hield de politie op basis van de opgegeven signalementen de drie verdachte aan op de Paradijslaan. De 33-jarige verdachte bekende de diefstal van een shirt. Hij zou deze uit een warenhuis hebben weggenomen. Het kledingstuk werd in een tas van de man aangetroffen.

Gouda Rijden onder invloed De politie heeft op woensdag 22 juni een 54-jarige automobilist uit Gouda aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Een getuige zag de man bij de Poldermolendreef waggelend naar zijn auto lopen en instappen. De automobilist probeerde weg te rijden, maar reed daarbij meerdere keren tegen een metalen hekje van een boom. Op de Goverwellesingel kon hij nog net voor het 'rode' verkeerslicht stoppen. De automobilist reed bovendien slingerend. De politie hield de man staande op de Goudse Houtsingel. Een blaastest wees uit dat de man te veel gedronken had, namelijk 1145 ug/l. De limiet is 220. De politie maakt proces verbaal op tegen de man. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd.

--- einde berichten --- Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --