Ingezonden persbericht


CSC Nederland benoemt jurgen hoogeveen tot business development executive

Bunnik, 23 juni 2005 - CSC Computer Sciences BV, één van 's werelds grootste ICT-dienstverleners, heeft Jurgen Hoogeveen benoemd tot Business Development Executive. In deze functie is Jurgen Hoogeveen verantwoordelijk voor het identificeren, initiëren en realiseren van nieuwe projecten op het gebied van Managed Services. Op die manier draagt hij bij aan de versterking van de positie van CSC Nederland in de outsourcingmarkt.

Jurgen Hoogeveen is hiervoor 5 jaar werkzaam geweest bij Inter Access, waarvan de laatste anderhalf jaar in de functie van Sales Director Managed ICT Service. Eerder was hij bij deze organisatie medeverantwoordelijk voor de inrichting en ontwikkeling van de outsourcingactiviteiten.

"CSC Nederland heeft uitgesproken ambities voor wat betreft de uitbreiding van zijn positie op de outsourcingmarkt", zegt Hoogeveen "De combinatie van mijn ervaring met het opzetten en invullen van Managed Services en de wereldwijde expertise en kennis van CSC vormen de basis om deze doelstellingen ook daadwerkelijk te realiseren."

###

Over CSC
Computer Sciences Corporation is sinds de oprichting in 1959 uitgegroeid tot één van 's werelds grootste ICT-dienstverleners. CSC's missie is het leveren van oplossingen aan organisaties in industrie en overheid, die exact aansluiten op hun specifieke eisen en die deze organisaties in staat stellen te profiteren van de geavanceerde toepassing van technologie.

CSC heeft wereldwijd circa 79.000 medewerkers. Zij richten zich op systeemontwerp en -integratie, outsourcing van IT en bedrijfsprocessen, applicatiesoftwareontwikkeling, web- en applicatie-hosting en management-consulting. Het hoofdkantoor van CSC staat in El Segundo, Californië. Het bedrijf behaalde een omzet van $14,1 miljard over de periode van de laatste 12 maanden (eindigend op 1 april 2005). Voor meer informatie: www.csc.nl

###



Ingezonden persbericht