Politie Zuid-Holland-Zuid

23/06 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

23-06-2005 - Persberichten District II

SIGARETTEN EN SHAG GESTOLEN
GORINCHEM In de nacht van woensdag 22 juni is ingebroken in een bedrijf aan de Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein. De dader(s) kwam binnen door een tegel door de voordeur te gooien. Er werden sloffen sigaretten en shag met een totaalwaarde van zon 5000 euro weggenomen. De eigenaar van het bedrijf heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak.

INBREKER OVERLOPEN
HOORNAAR Bewoners hebben op woensdagavond 22 juni een inbreker overlopen en hem vastgehouden totdat de politie kwam. De 33-jarige inbreker uit Gorinchem was op de fiets gekomen en brak in, in een woning aan de Nieuweweg. In de slaapkamer werd hij overlopen door de 13-jarige zoon des huizes. De inbreker rende weg maar werd op het erf overmeesterd door de vader, een 45-jarige man en de overbuurman. De politie rekende de verdachte in. De man werd ingesloten.

AUTO IN BRAND
PAPENDRECHT In de nacht van donderdag 23 juni stond een auto in brand op een parkeerplaats aan de Lijsterbeshof. De eigenaresse van de auto werd gewekt door een bewoner dat haar auto in brand stond. Er kwamen grote vlammen vanaf het dak. De auto brandde volledig uit. De brandweer bluste de brand. Vermoedelijk is de auto in brand gestoken. De politie stelt een onderzoek in.