Gemeente Cromstrijen


23-06-2005

Burgerjaarverslag 2004 in uw brievenbus

Tijdens de raadsvergadering op dinsdag 21 juni overhandigde burgemeester D. Kraaijveld het eerste exemplaar van het burgerjaarverslag 2004 aan de plaatsvervangende voorzitter van de gemeenteraad, de heer Riedijk.

Ieder jaar maakt de burgemeester een jaarverslag van het voorgaande jaar. Dit jaarverslag wordt tegelijkertijd met de jaarrekening van dat voorgaande jaar in de raadsvergadering in juni aan de raad aangeboden. In het jaarverslag legt de burgemeester verantwoording af aan de inwoners over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening, de deelname van inwoners aan beleidsprocessen en de manier waarop de gemeente klachten en bezwaren afhandelt. Hiernaast geeft de burgemeester ook een vooruitblik op de onderwerpen die de gemeente de komende tijd gaat aanpakken.

Het burgerjaarverslag is afgelopen week (week 25) huis-aan-huis in Klaaswaal en Numansdorp verspreid. Het verslag staat ook op de internetsite van Cromstrijen en ligt in het gemeentehuis bij de informatiebalie. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het burgerjaarverslag dan kunt u terecht bij de medewerker Informatie en Communicatie, Carla Holster, telefoonnummer (0186) 656135 of e-mail c.holster@cromstrijen.nl.