Ingezonden persbericht


Apacer wint Taiwanese National Award of Excellence 2005 met 's werelds eerste OTG Portable Photomate

Apacer wordt voor de tweede keer met deze prestigieuze award onderscheiden

's-Hertogenbosch, 23 juni 2005 - Apacer, de innovator op het gebied van digitale opslagproducten, heeft in Taiwan de National Award of Excellence 2005 gewonnen voor de OTG Portable Photomate. Eerst doorstond het product de Symbol of Excellence (SOE) selectie onder 746 inzendingen begin 2005. Later werd het door de jury genomineerd voor de National Award of Excellence 2005.

Na het succesvol doorstaan van strenge beoordelingscriteria, zoals R&D-innovatie, design innovatie, kwaliteitscontrole, markt en naamsbekendheid, is het product verkozen tot National Silver Award of Excellence winnaar. Deze onderscheiding is de grootste onderscheiding voor een in Taiwan gemaakt product. Om één van de 30 finalisten te zijn, is al een eer op zich. De OTG Portable Photomate won de prijs dankzij zijn innovatie, exclusiviteit, succesvolle integratie van diverse moderne multimedia technologieën en het gemak van het delen van beelden.

Jason Jan, Managing Director Apacer Europe licht toe, "Apacer streeft ernaar klanten van het beste op het gebied van innovatieve digitale opslag te voorzien met producten, die betrouwbaar en makkelijk in gebruik zijn en ondersteund worden door uitstekende service en support. Dit was de drijvende kracht achter de ontwikkeling van de OTG Portable Photomate."

De lichte OTG Portable Photomate weegt slechts 220 gram en is dus makkelijk mee te nemen. Via de USB 2.0 OTG interface kan de OTG Portable Photomate rechtstreeks, zonder PC, afbeeldingen kopiëren van een digitale camera. Op het gele backlit LCD-panel kan de gebruiker eenvoudig bestanden kopiëren of verwijderen, nieuwe folders aan maken en andere filemanagement taken uit te voeren, maar ook het aantal en de grootte van bestanden monitoren. De OTG Portable Photmate is een ideaal product voor het vastleggen van belangrijke momenten en is daarmee het perfecte apparaat voor iedere digitale fotograaf. Aangezien de OTG Portable Photomate op batterijen werkt en compact is, is het makkelijk mee te nemen en elk moment klaar voor gebruik.

Apacer blijft een wereldwijde "digitale applicatie innovator" die consumenten waardevolle producten biedt, die hun voortdurend veranderende digitale lifestyle ondersteunt. Het is de tweede keer dat Apacer de National Award of Excellence wint voor zijn digitale opslagproducten. In 2004 won Apacer's draagbare CD-brander CP200 de National Gold Award of Excellence.

Voor testproducten, afbeeldingen en overige informatie:

PRZence
Laureen Dix
Tel. 024-641.7383
Email: Laureen.Dix@PRZence.com

Apacer
Esther van Herk
Tel. 073-645.9543
Email: Esther_van_Herk@apacer.nl

Over Apacer
Apacer Technology is een van de marktleiders in de wereld op het gebied van geheugenmodules en digitale opslagmedia voor zowel hardware als software research en development. Sinds de oprichting concentreert Apacer zich op recording, reproducing en retaining van allerlei soorten digitale data en biedt het zijn klanten daarmee de beste geheugenproducten en diensten, gebaseerd op de bedrijfsfilosofie "Access the best". Als 's werelds vijfde grootste onafhankelijke DRAM moduleleverancier en nummer vier op het gebied van flash geheugen ondersteunt Apacer met zijn verkoop en marketing netwerk, distributeurs, OEM-klanten en retailers overal ter wereld. De geheugenmodules van Apacer staan bekend om de high performance, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast levert Apacer de nieuwste digitale en mobiele entertainment apparaten zoals draagbare foto DVD-branders, draagbare harde schijven, USB opslagmedia, flashkaarten, kaartlezers en MP3-spelers. Kijk voor meer informatie over Apacer op www.apacer.com