FNV

De FNV Belastingservice maakt het je écht gemakkelijker!

Belastingpapieren invullen is tijdrovend en ingewikkeld. Maar als lid van FNV Bondgenoten behoort deze bezigheid tot het verleden. Onze deskundigen helpen je gratis bij het invullen van het belastingformulier en geven je het beste advies. En dat bespaart je de kosten van een belastingconsulent.
Op 500 invulservicepunten in het land kun je jaarlijks in de piekperiode van februari tot en met april terecht voor hulp bij het invullen van je belastingformulier. De adressen van de invulservicepunten zijn te verkrijgen bij het regiokantoor bij jou in de buurt of via internet: www.fnv.nl/belasting .

Ook worden de adressen aan het begin van het jaar gepubliceerd in de bijlage 'Belastingservice 2004' van Bondgenoten Magazine nummer 2, het ledenblad van FNV Bondgenoten.

In 2003 zijn door de FNV Belastingservice 220.000 aangiftes verzorgd. Daarmee is de FNV de grootste belastingadviseur van Nederland. Duizenden FNV-leden zetten zich ieder jaar weer in voor deze zeer gewaardeerde service. Zij krijgen hiervoor speciale training in de meest recente belastingwetgeving. Zodat de leden geen cent teveel belasting hoeven te betalen.

Niet alleen voor het invullen van je aangifte, maar ook met andere belastingvragen kun je gedurende het hele jaar terecht bij de FNV Belastingservice.
Op 200 invulservicepunten staan onze medewerkers, op afspraak, voor je klaar om je te helpen met bijvoorbeeld je ziekenfondspapieren of aangifte voor successierecht. Ook de adressen van deze invulservicepunten zijn te verkrijgen bij het regiokantoor bij jou in de buurt of via internet: www.fnv.nl/belasting

Heb je gedurende het jaar een belastingvraag, dan is een telefoontje naar onze Klantenservice genoeg 0900-9690 ( 0,10 p/min.).

Veelgestelde vragen
Hoe kan ik de belastingmedewerkers van FNV Bondgenoten bereiken? Via de Klantenservice op 0900-9690 (EUR 0,10 p/min.).

Voorlopige openingstijden Klantenservice op werkdagen:
* Vanaf 3 maart tot nader bericht: tussen 09.00 en 11.00 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur.

Sluit
Wordnulid.nl