Modern Media en Parnassia lanceren PsyQ online zelftest.

23.06.2005 / 16:07 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Modern media group

Modern Media en de Parnassia Groep lanceren PsyQ online zelftest.

Amersfoort 21 juni 2005 . Modern Media, gespecialiseerd in het leveren van oplossingen met als doel organisaties optimaal te laten interacteren met hun doelgroep via het (mobiele) Internet heeft voor de Parnassia Groep, marktleider op het gebied van psycho-medische hulpverlening een revolutionaire online psychologische zelftest ontwikkeld. Bezoekers van de PsyQ website kunnen zo binnen een paar minuten een indicatie krijgen van hun mogelijke psychische problemen.

Eén op de vier Nederlanders lijdt aan een psychische stoornis. Een groot deel van deze mensen met klachten wordt momenteel niet bereikt. Het blijkt dat de drempel om hulp te zoeken nog erg hoog is. PsyQ biedt daarom een nieuwe laagdrempelige, praktische en resultaatgerichte aanpak van psycho-medische klachten waarmee snel resultaten kunnen worden geboekt; meer dan 80% van de mensen functioneert na behandeling weer naar eigen tevredenheid en voelt zich duidelijk beter. Met de PsyQ online zelftest kunnen mensen nu vrijblijvend en vanuit de veiligheid van hun eigen huis een eerste stap zetten naar de oplossing van psychische problemen. Per vandaag is er een PsyQ zelftest beschikbaar voor 8 verschillende specialismen op www.psyq.nl. .Voor de implementatie van de PsyQ zelftest hebben wij voor Modern Media als partner gekozen. Na een lange selectie procedure bleek Modern Media de meest deskundige organisatie die met behulp van standaard componenten snel een effectieve oplossing kan bieden en ook in de toekomst flexibiliteit biedt ten aanzien van het verder optimaliseren van onze toepassing. Modern Media heeft zich bewezen door binnen tijd en budget hoogwaardige oplossingen te leveren.. zegt Frank Verhoef, directeur Control & Informatie van de Parnassia Groep.

Over Modern Media
Modern Media (www.modernmedia.nl) biedt oplossingen aan organisaties die streven naar een slimmere interactie met hun doelgroepen via het Internet, teneinde meer omzet, lagere kosten en/of een hogere servicegraad te verkrijgen. Door de inzet van business georiënteerde en/of materiedeskundige experts worden uitdagingen en kansen vertaald naar pragmatische en meetbare standaard beschikbare oplossingen. Deze best-of-breed oplossingen zijn zelf ontwikkeld of zorgvuldig geselecteerd. Modern Media's technische en functionele specialisten kunnen deze oplossingen snel en effectief bij klanten implementeren.

Over de Parnassia Groep
De Parnassia Groep heeft ongeveer 3000 medewerkers werkzaam vanuit in totaal bijna 30 locaties in Den Haag en omstreken. Van deze 3000 werken er zo.n 600 mensen voor PsyQ. De Parnassia Groep wil middels PsyQ haar doelgroepen nog beter bereiken. Met dit unieke aanbod is er een antwoord gevonden op de toenemende vraag van patiënten naar toegankelijke, specialistische programma.s. PsyQ is op zes adressen in Den Haag, Voorburg en Zoetermeer gevestigd.

Voor meer informatie, neem dan contact op met:
Nicolette ter Rele, Modern Media
Tel: +31 (0)33 453 5377
Email: nicolette.ter.rele@modernmedia.nl

Sandra de Kooter, De Parnassia Groep
Tel: +31 (0)70-391 62 51
Email: pers@parnassia.nl