Gemeente Bernheze


Wethouder Verkuijlen geeft startsein appartementen Drie Leliën

Op dinsdag 21 juni 2005 heeft wethouder Verkuijlen het officiële startsein gegeven voor de bouw van Drie Leliën. Hij ging als een ervaren graafmachinebestuurder aan de slag, waarvoor hij van directeur Jansen een graafdiploma ontving. Dit appartementencomplex van Bonnemayer architecten zal verrijzen in het centrum van Heesch op de plaats waar voorheen de Boerenbond stond. Jansen Bouwontwikkeling uit Wijchen is de opdrachtgever en PBO Bouw uit Rosmalen heeft het bouwwerk aangenomen. In het complex zijn nog verschillende appartementen beschikbaar.

Op een markante plek, namelijk de plaats waar voorheen het postkantoor en de Boerenbond stonden, is de start gemaakt met de bouw van appartementencomplex Drie Leliën'. Er komen 30 appartementen, waaronder vier penthouses. De oppervlakten van de appartementen variëren van 77 tot 159 vierkante meter. Het totale complex zal bestaan uit drie en op de hoek vier woonlagen. Op de begane grond is een winkelruimte gepland. Onder het gebouw is een parkeerkelder.

Bent u geïnteresseerd in een appartement, dan kunt u contact opnemen met Bernheze Makelaars & Adviseurs B.V., Bitswijk 10 in Uden, telefoon (0413) 24 38 18. Informatie over het uitgiftesysteem is verkrijgbaar bij de gemeente, afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken en op de website www.bernheze.org. Op de website: http://www.drie-lelien.nl kunt u een impressie zien van het complex.