Sinatra, Martin & Davis jr herleven in spetterende theatershow

23.06.2005 / 17:24 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Sold out b.v.

Londense theaterhit Frank, Dean and Sammy The Rat Pack Live in Concert slechts een maand in Nederland

Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr herleven in spetterende theatershow!

In september en oktober 2005 is de spetterende theatershow Frank, Dean and Sammy, The Rat Pack Live in Concert in de Nederlandse theaters te zien. Deze zeer succesvolle originele Engelstalige productie, die in Amerika en Londen een van de grotere theaterhits van het afgelopen seizoen was, doet de legendarische Rat Pack herleven. Met klassiekers als My Way, New York, New York, Mister Bojangles en Thats Amore wordt het publiek meegenomen naar de nostalgische sfeer van het Amerika in de jaren 50 en 60.

De show
De voorstelling is een hommage aan Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en Dean Martin. Deze drie topentertainers, perfect gezongen en gespeelt door eersteklas West End sterren, brengen de illustere concerten tot leven die dit drietal in Las Vegas gaven. Het publiek kan genieten van klassiekers als That Old Black Magic, Thats Amore, Ive got you under my skin, The Lady is a Tramp, New York New York, Mr. Bojangles, My Way en nog veel meer. Alle nummers worden in de originele arrangementen gespeeld door een fantastische Big Band.

The Rat Pack
Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en Dean Martin waren de verpersoonlijking van stijl in de jaren 50. Naast hun onafscheidelijke vriendschap beschikten de heren over dezelfde kwaliteit: topentertainers met een uniek stemgeluid. De heren waren stuk voor stuk levende legendes en werden aanbeden waar zij zich vertoonden; kortom het waren mega-sterren.

Las Vegas
Geschiedenis werd geschreven in de tijd dat de drie heren overdag de film Oceans Eleven (onlangs in een remake met oa Brad Pitt en George Clooney) opnamen en s avonds hun shows deden in The Sands Nightclub in Las Vegas. Ze zongen, flirtten, grapten en dronken zich door de avond heen. Beroemdheden als Gregory Peck, Marilyn Monroe, Cary Grant en John F. Kennedy werden regelmatig tussen het publiek gesignaleerd.

Frank, Dean and Sammy, The Rat Pack Live in Concert tourt van 24 september tot en met 30 oktober 2005 door heel Nederland. Voor een complete speellijst en meer informatie; www.mvtp.nl. Einde bericht

Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Marco de Koning, Sold Out!, Telefoonnummer: 020-4480931, Mobiel: 06-24241510 e-mail: marco@soldoutmarketing.nl