Gemeente Zeist

Informatie- en samenspraakavond Zeist 23 juni

Op donderdag 23 juni 2005 vindt tussen 19.30 en 21.00 uur een informatie- en samenspraakavond over het totale herstructureringsproject Brugakker plaats in 't Hollebloc, De Clomp 3304 te Zeist. Belanghebbenden hebben hierover een huis-aan- huis- brief ontvangen.

De volgende onderwerpen zullen o.a. aan bod komen:
· het veiliger maken van de corridor

· het schetsplan voor de inrichting van de woonomgeving
· de mogelijke nieuwbouw bij blok 18
Doel van deze inloopavond is om bovenstaande plannen door u te laten bekijken, uw vragen te beantwoorden en u in de gelegenheid stellen om uw samenspraakreactie te geven. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom om binnen te lopen, de koffie staat klaar. Mocht u geen brief hebben ontvangen of voor informatie kunt u contact opnemen met Anna Fallon 6987 Samen- en inspraakprocedure Brugakker
U vraagt zich misschien af: waar hebben wij als inwoners nog wat over te zeggen en hoe kunnen we dat doen? Ten eerste worden door middel van samenspraak de belangen en wensen geï nventariseerd. Op die wijze wordt in een zo vroeg mogelijk stadium getracht om te komen tot een concept waar alle betrokkenen zich in kunnen vinden. Wat betreft de woonomgeving heeft u naar aanleiding van de randvoorwaarden en eisen die aan de herstructurering en de woonomgeving worden gesteld uw wensen, ideeën en/of aanvullingen kenbaar kunnen maken aan uw bewoners-commissie. Hierna is een schetsplan voor de inrichting van de woonomgeving opgesteld, waar u op 23 juni uw samenspraakreactie op kunt geven. Wat betreft de herstructurering hebben in dit kader al informatieavonden plaatsgevonden en zijn persoonlijke gesprekken gevoerd met de betrokken bewoners. Tevens is hierover regulier overleg met de bewonerscommissie Brugakker om samen te komen tot een herontwikkelingsplan. Na de opmerkingen van de samenspraak omtrent de herstructurering te hebben meegenomen en zorgvuldig te hebben afgewogen, wordt een concept-herstructureringsplan en het inrichtingsplan voorgelegd aan het college van B&W. Vervolgens wordt het herstructureringsplan en het inrichtingsplan voor de woonomgeving vrijgegeven voor de formele inspraak. We houden u op de hoogte over het proces.