Politie Gelderland-Midden


Persberichten politieregio Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Huissen - Spreekuren aangepast tijdens zomer

Publicatiedatum: 23-06-2005

De politie van district Rivierenland, unit West, past in de zomer de openstelling van de spreekuurlocaties in Gendt, Bemmel en Andelst aan. Tijdens de zomerperiode 1 juli t/m 30 september kunnen geïnteresseerden alleen op afspraak in Gendt, Bemmel en Andelst terecht. Een afspraak kan worden gemaakt via 0900-8844. Burgers kunnen altijd terecht in de politiebureaus van Huissen en Elst die wel volgens de gebruikelijke openingstijden geopend zijn: Bureau Huissen (Huismanstraat 23) is open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Bureau Elst (Eshofsestraat 7) is open van maandag tot en met zaterdag van 09.00 - 17.00 uur.

Contactpersoon redactie:
Bureau Communicatie Rivierenland
Carla Verhaaf
0316 - 368031

---

Gelderland-Midden

West Veluwe-Vallei

---

Otterlo, auto tegen boom: vrouw gewond

Publicatiedatum: 23-06-2005

N.B. Dit is een herhaling van een gisterenmiddag later geplaatst bericht

Een 57-jarige vrouw uit België is woensdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Harderwijkerweg in Otterlo. De vrouw zat als passagier in een auto met haar 60-jarige man. Door nog onbekende oorzaak raakte auto bij het kruispunt met de Oud Reemsterlaan van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. De vrouw droeg in tegenstelling tot haar man vermoedelijk geen gordel, waardoor zij bij de aanrijding een flink klap kreeg. De vrouw is met nog onbekend letsel naar het Radboud ziekenhuis vervoerd. De man is er met een paar schrammen vanaf gekomen. De weg is ongeveer een uur afgesloten geweest voor het onderzoek van de verkeersongevallendienst.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Stroe, eenzijdig ongeval: man gewond

Publicatiedatum: 23-06-2005

N.B. Dit is een herhaling van een gisterenmiddag later geplaatst bericht

Een 55-jarige man uit Voorthuizen is woensdagochtend na een ongeval op de Provincialeweg in Stroe met mogelijk nek- en rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Ede. De automobilist kwam vanuit de richting van Garderen, en verklaarde geschrokken te zijn van een voertuig die vanaf de afrit van de A1 kwam. Door deze mogelijk schrikreactie is de Voorthuizenaar tegen paal gereden die in de middenberm stond. De verkeersongevallendienst onderzoekt de exacte toedracht van de aanrijding.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


- einde berichten -