Ingezonden persbericht

Gratis WebCast Over Web Content Management Trends op 23 juni

Onafhankelijke analyst als gastspreker; deelnemers maken kans op een Apple iPodd Shuffle

AMSTERDAM, 20050616 -- Tridion, de erkende Europese leider op het gebied van Content Management Solutions, gaat op 23 juni om 17:00 uur CET een WebCast geven over Web Content Management en hoe ondernemingen in kunnen spelen op het groeiende belang voor eBusiness Web- en intranet sites. WebCast deelnemers maken kans op een Apple iPodd Shuffle.


Kyle McNabb, senior analyst bij Forrester Research, zal toelichten hoe en waarom de behoefte aan Web Content Management (WCM) in 2005 wereldwijd zal toenemen. Verder zal hij uitleg geven over hoe de huidige 'statische' websites vervangen zal worden door een tweede generatie sites, die communicatie met verschillende kanalen mogelijk maken op basis van intelligente web content management systemen.

Om in te schrijven voor de WebCast, bezoek de website www.tridion.nl. Twee dagen voor de WebCast zullen de instructies voor deelname per email verstuurd worden. Voor meer informatie kunt u terecht bij annelore.vanderlint@tridion.com of per telefoon op +31 20 203 2030.




Ingezonden persbericht