Gemeente Cromstrijen


16-06-2005

Schouwrondje in Klaaswaal

Gemeente en politie inspecteren

Op donderdagavond 23 juni vanaf 19.00 uur trekken gemeente en politie samen een gedeelte van Klaaswaal in om het onderhoud van plantsoenen, trottoirs, lichtmasten en dergelijke te inspecteren. De ambtenaren van de gemeente gaan na hoe het gesteld is met het onderhoud van onder meer het groen en de wegen; de politie bekijkt of de veiligheid in de wijk verbeterd kan worden. Deze gezamenlijke inspectie noemen we het 'Schouwrondje'.
Met het Schouwrondje hopen gemeente en politie snel in te kunnen spelen op klachten die vanuit de wijk komen. Of zelfs problemen op te lossen vóórdat het klachten worden. Dit keer controleren de inspecteurs de straten in de Oranjebuurt in Klaaswaal.

Klacht of aandachtspunt
Wanneer u een klacht of aandachtspunt heeft dan kunt u dit op een van de volgende manieren doorgeven:

· Stuur een e-mail naar: schouwrondje@cromstrijen.nl;
· Stuur een briefje naar: Gemeente Cromstrijen o.v.v. Schouwrondje, Postbus 7400, 3280 AE in Numansdorp;

· Bel (0186)656100 en vraag naar mevrouw L. Hendriksma. Zij is aanwezig op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend;
· Ga een persoonlijk gesprek aan met de inspecteurs. Tijdens ieder Schouwrondje kunt u de inspecteurs zelf ontmoeten. Op donderdagavond 23 juni zijn zij om 20.00 uur in het Korstanjehuis aan het Oranjeplein 34 in Klaaswaal.
Nogmaals: het moet wel gaan om praktische zaken zoals een gemiste snoeibeurt, een trottoir dat in uw ogen een opknapbeurt nodig heeft of een verkeersbord dat scheef staat.

Wanneer u in een andere wijk woont, kunt u natuurlijk ook uw klachten en opmerkingen over het openbaar onderhoud bij de gemeente kwijt. Er wordt dan zo snel mogelijk in woord of daad gereageerd.

Iedere maand
Het Schouwrondje vindt iedere maand (met uitzondering van juli) in een andere wijk in de gemeente plaats. In de zomermaanden houden we het Schouwrondje 's avonds.

Kijk voor meer informatie bij Inwoner > Huis en buurrt > Schouwrondje