Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)


P E R S U I T N O D I G I N G

JAARVERGADERING KNV GOEDERENVERVOER

Logistiek ondernemen in het nieuwe Europa

In het jaar 2004 is de Europese Unie uitgebreid met tien nieuwe lidstaten. Deze uitbreiding heeft grote consequenties voor de gehele maatschappij en natuurlijk ook voor de logistieke ondernemingen. In 2004 liep de rentabiliteit in het grensoverschrijdend wegvervoer verder terug naar - 2,5%, waarbij het kostenniveau van de Oost-Europese vervoerders gemiddeld 35% lager liggen dan die van de Nederlandse vervoerders. Is dit een direct gevolg van de uitbreiding? Waar liggen de uitdagingen en de kansen van het Nederlandse bedrijfsleven? Daarover gaat het op de jaarvergadering van KNV Goederenvervoer.

Bijeenkomst Jaarvergadering Koninklijk Nederlands Vervoer - Goederenvervoer Datum donderdag 23 juni 2005
Aanvang 14.00 uur
Locatie Kasteel Oud-Wassenaar
Park Oud-Wassenaar 1, 2243 BX Wassenaar

Namens het bestuur van KNV Goederenvervoer, wil ik u van harte uitnodigen om deze jaarvergadering bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomst zullen enkele prominente personen hun visie geven op het thema "Logistiek ondernemen in het nieuwe Europa".

De inleiders op dit thema zijn:

Voorzitter KNV Goederenvervoer - ir. W.N.C. Heeren CEO Frans Maas Groep NV - drs. A. Manneke MBA
CEO Rynart Group of Companies - A.D.F. Rynart
Staatssecretaris van Economische Zaken - ir. C.E.G. van Gennip Managing Director Penske Logistics BV - E. van Egmond

Voor de aanwezige journalisten zal een persmap klaarliggen, met de uitgeschreven speeches van de sprekers. Uiteraard is er volop gelegenheid om de inleiders en andere hoofdrolspelers in de logistieke wereld te spreken na het officiële gedeelte. Tevens zal op deze jaarvergadering de KNV-publicatie "Kerncijfers Goederenvervoer 2005" worden uitgereikt. Hierin zijn de recente statistische gegevens over het Nederlandse vervoerend bedrijfsleven te vinden.
---
Indien u gebruik wilt maken van deze uitnodiging, verzoeken wij u vriendelijk om bijgaand antwoordformulier volledig in te vullen en spoedig per fax te retourneren aan: KNV
t.a.v. Maria Meijer, PR & Communicatie KNV
Fax: 070 - 3751718 Of per e-mail: pr@knv.nl