Gemeente Den Helder

17-03-2005
Kent u nog sportkampioenen?

Het jaarlijkse Sportgala is dit keer op vrijdag 24 juni. Dan worden niet alleen de Hans Enklaarprijs en de gemeentelijke Sporttrofee uitgereikt, ook de Parade der Kampioenen vindt die avond plaats. Alle Helderse sporters die in het dan afgelopen sportseizoen een officieel nationaal of internationaal kampioenschap hebben behaald, krijgen de sportpenning van de gemeente Den Helder.

Media
Medewerkers van de gemeente volgen de berichtgeving over plaatselijke kampioenen in de media zo goed mogelijk. Natuurlijk kunnen zij ook wel eens een kampioen over het hoofd zien: omdat zij een bericht hebben gemist, of domweg omdat er geen aandacht aan is besteed in de media. Daarom vragen wij u ons de uw bekende kampioenen van het sportseizoen 2004 - 2005 te melden.

Voorwaarden
De kampioenen moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:
- het kampioenschap is door of onder auspiciën van de desbetreffende, door het NOC*NCF erkende, sportbond georganiseerd;
- de kampioen stondt ten tijde van het behalen van het kampioenschap geregistreerd als inwoner van Den Helder.

Aanmelden
Kent u een Helderse kampioen die voldoet aan de voorwaarden? Meldt die dan vóór 1 juni 2005 aan bij de gemeente via mevrouw M. Hagedoorn, telefoon (0223) 678417 of e-mail mbw@denhelder.nl. Voor meer informatie kunt u ook bij haar terecht.