PERSBERICHT - 2005-05-26

Uitnodiging persreis Ischgl thema 'Actief en gezond'

De Oostenrijkse regio Tirol biedt een uitgebreid netwerk van duizenden kilometers aan fiets- en hikingpaden en is al jaren het populairste wandelgebied van het Alpengebied. Voor jong en oud, van makkelijk tot moeilijk. Graag nodigen wij u namens de Ischgl Tourist Board uit om van 24 tot en met 26 juni kennis te maken met het thema Actief en Gezond.

Tijdens de persreis staan drie sportieve bezigheden centraal; Nordic Walking, Hiking en Mountainbiking. Ischgl, gelegen in het Paznauntal, biedt hier tal van mogelijkheden voor. In de Silvretta Hiking Arena zullen we nader kennismaken met de wandeltrend Nordic Walking.

Deze vorm van sportief wandelen is te omschrijven als een ideale activiteit voor iedereen die op een leuke en prettige manier in de buitenlucht aan zijn conditie en gezondheid wil werken. Een juiste techniek en goede Nordic Walking stokken spelen hierbij een belangrijke rol. Ook het maken van een hiking trip ontbreekt niet op het programma.

Mountainbikers hebben rondom Ischgl een ruime keuze, zowel beginners als gevorderden. Ex-wereldkampioen Hans Rey heeft de afgelopen jaren diverse routes aangelegd waardoor een naam is opgebouwd als mountainbikebestemming. Een tocht door het prachtige berglandschap laat ons kennismaken met verschillende paden.

Graag nodigen wij u uit om van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni 2005 het thema Actief en Gezond in Ischgl te ervaren. Tijdens deze geheel verzorgde persreis is het tevens mogelijk om verschillende 4- en 5 sterrenhotels en wellnesscentra te bezoeken. s Avonds wordt u een diner aangeboden in designhotel Madlein en in het 5-sterrenhotel Trofana Royal kunt u het wellnesscentrum bezoeken. Tenslotte laten wij u met alle plezier de culinaire verrassingen van de lokale keuken proeven.

Aanmelden kan via het antwoordformulier >

Voor aanvullende vragen of meer informatie:

CommuniGate
Gerdri ten Dolle
Tel 070 33 88 325
info@communigate.nl