Gemeente Geertruidenberg


Milan, Snappie en kermiswethouder Ery Kooi te gast op Veerse Kermis

De kermis in Raamdsonksveer staat weer voor de deur. Van vrijdag 24 juni tot en met dinsdag 28 juni is het weer feesten geblazen op de grootste kermis van onze gemeente.

Er valt weer veel te genieten, voor zowel de kleintjes als voor de ouderen. Een greep uit de vele attracties: turbopolyp, draaimolen, miamitrip, suikerspin & popcorn, autoscooter en booster. Wethouder Ery Kooi van onder meer kemiszaken zal de kermis op vrijdagmiddag om 4 uur in gang zetten. Hij is niet de enige gast. Milan van GTST en Snappi maken tijdens de kermis ook hun opwachting.

Familiedag

Op de eerste van de kermis is het familiedag. Bij alle draaizaken geldt dan het principe 3 halen=2 betalen. Ook bij de andere attracties geven ze die dag korting.Tevens worden op deze dag de prijzen uitgereikt van de Ballonnenwedstrijd 2004 en wordt ook de nieuwe wedstrijd in gang gezet. De ballonnen kunnen gratis worden opgehaald bij het gemeentehuis. Bij iedere ballon krijgen de kinderen een euromunt met een waarde van 1 euro. Die munt kan worden besteed bij elke zaak op de kermis. Wethouder Ery Kooi houdt de openingstoespraak en daarna worden alle ballonnen worden losgelaten als feestelijk begin van de kermis.

Milan van GTST

Trouwe fans van GTST moeten niet vergeten om op maandag 27 juni naar de kermis te komen. Vanaf is 20.00 uur bezoekt Milan u weet nog wel, de tweelingbroer van Daan - de kermis. Een unieke kans om deze soapster uit GTST in levende lijve te ontmoeten. Uiteraard is er dan gelegenheid om samen met hem op de foto te gaan en een handtekening te krijgen.

Snappie de kleine krokodil

Het lieve groene monstertje bezoekt speciaal voor de kinderen de kermis op dinsdag 28 juni. Vanaf 19.00 uur kun je Snappie tegen het lijf lopen. Voor de kleintjes een belevenis. Ook al een reden om de Veerse kermis te bezoeken.