AutoRai

Print

Personeelswijzigingen bij Daihatsu Holland

(24-6-2005)
Sinds enkele weken is het personeelsbestand van Daihatsu Holland uitgebreid met een aantal nieuwe medewerkers. Per 1 juni is de heer Jørgen Pluym (39) aangetreden als Commercieel Manager. De heer Pluym heeft reeds ruime ervaring in Sales en Marketing en werkte eerder als Manager Export bij Denso Europe. Als Commercieel Manager gaat de heer Pluym leiding geven aan de afdeling Sales en Marketing binnen Daihatsu Holland.

In de buitendienst van Daihatsu Holland zijn twee nieuwe Account Managers werkzaam: Gaby Paans (34) en Patrick Jansen (35). De heer Paans heeft voorheen gewerkt bij Mitsubishi Motor Sales Nederland BV. De heer Jansen heeft reeds ervaring als Account Manager in de retailbranche. Beide heren zijn in mei in dienst getreden en zullen zich in hun functie als Account Manager ook bezig gaan houden met het werven van nieuwe bedrijven voor het Daihatsu-dealerschap.

Ook de afdeling After Sales heeft versterking gekregen. Guido Rosier (31) is in mei in dienst getreden als Productmanager Accessoires. De heer Rosier is voorheen werkzaam geweest bij
A-Point Truck & Trailer Service in Amsterdam.