Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Makelaars besparen op telefoonkosten met ASPIDER Communications

Driebruggen, 14 juni 2005. Het Makelaars Netwerk heeft een telecommunicatiecontract afgesloten met ASPIDER Communications. Deze overeenkomst geeft aangesloten makelaars de mogelijkheid om tegen gunstige condities telecommunicatiediensten en aanverwante zaken af te nemen. De samenwerking tussen Makelaars Netwerk en ASPIDER maakt tevens een lucratief concept voor mobiele telefonie mogelijk.

Werknemers met een SIM-kaart bellen én SMS-en via ASPIDER Mobile tegen één voordelig tarief, zonder onderscheid in dal- en piekuren en de bestemming in Nederland. Daarnaast bellen medewerkers ook nog eens negentig minuten per maand kosteloos met elkaar. Aantrekkelijk voor bedrijven waarin meerdere zakelijke mobiele telefoons in omloop zijn.

Belkosten reguleren
Naast de genoemde diensten biedt ASPIDER Mobile de mogelijkheid om controle te houden over de belkosten. Zeer geschikt voor werkgevers die toezicht willen houden op het telefoongebruik van hun medewerkers. Via My ASPIDER kunnen makelaars actuele telefoonkosten online inzien. Onderscheidend is de mogelijkheid om een belplafond in te stellen, waarbij via een SMS tijdig wordt gewaarschuwd dat het ingestelde limiet in zicht is. Ook bestaat de optie om het bellen in het buitenland en het bellen naar 0900-entertainment uit te zetten.

Kwaliteit voorop
ASPIDER Communications richt zich op diensten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo verloopt het vaste telefoonverkeer over het zeer betrouwbare, wereldwijde premium netwerk van BT. Hierdoor kan worden bespaard op telefoonkosten zonder dat wordt ingeleverd op kwaliteit. ASPIDER Communications kan continu hoge kwaliteit garanderen omdat gebruik wordt gemaakt van 'het beste in de markt'. Naast zeer betrouwbare vaste en mobiele telefonie geldt dat tevens voor onder andere ADSL en Easy internet (inbelnummer zonder abonnement). Ook voor GPRS en MMS, back-up service en dataopslag voor kantoor en privé én voor de totale ICT infrastructuur voor kantoor, gelden deze kwaliteitscriteria.

Betrokken partijen
Makelaars Netwerk is een samenwerkingsplatform waarbij momenteel 210 makelaars zijn aangesloten. Makelaars Netwerk maakt landelijk afspraken en gaat samenwerkingen aan met grote marktpartijen. Kijk op de website voor meer informatie: www.makelaarsnetwerk.nl.

ASPIDER Communications biedt een one-stop-shopping-pakket aan op het gebied van telecommunicatie. Het bedrijf biedt consumenten en bedrijven vaste en mobiele telefoondiensten én internetservices. Als Europees authorized reseller wordt gebruik gemaakt van het wereldwijde premium netwerk van BT. Kijk op de website voor meer informatie: www.aspider.nl.

Noot voor de redactie,