Ingezonden persbericht


Persbericht

BancTec vernieuwt management team
en richt nieuwe Europese divisie op

Nieuwegein, 24 juni 2005 - - BancTec, wereldwijd leverancier van Input en Workflow Management Systemen heeft kortgeleden, geheel in lijn met haar internationale strategie, haar management team vernieuwd en uitgebreid. Uitgebreide kennis van en individuele ervaringen binnen verschillende businessgebieden wereldwijd smelten samen in dit nieuwe management team, dat BancTec positioneert als leidend leverancier van document management toepassingen. Dit geeft de Europese activiteiten een belangrijkere stem in de overall policy. Sterker nog, Europa krijgt een meer leidende rol binnen het BancTec concern. Tegelijkertijd zijn de Europese activiteiten van BancTec gebundeld in de European Operations Group.

Voor de nieuwe European Operations Group is Michael Peplow aangesteld. Gedurende de afgelopen vier jaar was Europa erg belangrijk voor de groei en productontwikkelings-strategie van BancTec.

Met deze nieuwe managementstructuur streeft BancTec ernaar haar marktpositie in nieuwe technologieën en oplossingen verder te versterken. Het gaat om het leveren van innovatieve oplossingen die de processen van informatiecapturing en -beheer binnen organisaties vereenvoudigen, en het bieden van ondersteunende diensten op het gebied van informatie technologie, waardoor klanten van BancTec zich kunnen focussen op de eigen business.

Het management team bestaat uit:
J. Coley Clark - President en Chief Executive Officer; Michael D. Peplow - Senior Vice President European Operations Group; Mark D. Fairchild - Senior Vice President Global Products & Operations Group; Jeffrey D. Cushman - Senior Vice President en Chief Financial Officer; Lin M. Held - Senior Vice President Human Resources en Chief Administration Officer;

BancTec - Weverstede 17, 3431 JS Nieuwegein
Tel.: 030 - 602 39 00, fax: 030 602 39 11
Internet: www.banctec.nl en www.banctec.co.uk

Over BancTec
BancTec biedt softwareoplossingen en diensten op het gebied van systeemintegratie en Business Process Outsourcing (BPO), die organisaties ondersteunen hun bedrijfskritische data- en papierintensieve processen te automatiseren en stroomlijnen. Sinds de oprichting in 1972 zijn de BancTec-oplossingen wereldwijd al in meer dan 50 landen ingezet en worden minstens 50 miljoen documenten of items dagelijks geregistreerd en verwerkt door systemen van BancTec. De productreeks van BancTec combineert op unieke wijze flexibiliteit, schaalbaarheid en connectiviteit. Het biedt organisaties optimale mogelijkheden om de registratie, verwerking én verzending van hun elektronische en papieren document- en transactiestromen te automatiseren en te structureren. Naast de productreeks levert de organisatie ook hardwareoplossingen en service- en supportdiensten.