Rijn&Venen, 11.15 uur

Utrecht 24-06-2005 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Vier gewonden bij ongeval

WOERDEN Op vrijdag 24 juni omstreeks 00.20 uur ontstond er op de kruising M.A.Reinaldaweg met de op- en afrit van de Rijksweg A-12 een aanrijding tussen een 21-jarige automobilist uit Zoetermeer en een 34-jarige bestuurder van een vrachtauto uit Woerden. De Zoetermeerder liep lestel op aan zijn gezicht. Drie inzittenden in de personenauto, een 18-jarige man uit Zoetermeer, twee vrouwen van 18 en 19 jaar beiden uit Den Haag raakten ook gewond. De 18-jarige vrouw liep ernstig uit- en inwendig letsel op. De brandweer kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.

De vier werden door diverse ambulances naar twee verschillende ziekenhuizen vervoerd. De vrachtautobestuurder liep geen letsel op. Van de automobilist werd op straat een blaastest afgenomen. Daaruit bleek dat hij vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. In het ziekenhuis werd van de Zoetermeerder een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs werd van hem ingevorderd. De Regionale Verkeersdienst stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Politie zoekt getuige(n)

MAARSSEN De politie wil in verband met een onderzoek naar een mishandeling in kontakt komen met mogelijke getuigen. De mishandeling vond plaats op zaterdag 18 juni tussen 15.40 en 15.45 uur op de Kennedylaan ter hoogte van de Kuijperstraat

De twee mannen kregen het met elkaar aan de stok naar aanleiding van een verkeersincident. De aangever, een 62-jarige man uit Maarssen, liep door vuistslagen lichte verwondingen op aan zijn hoofd. Eventuele getuige(n) kunnen zich melden op het bureau Maarssen en via telefoonnummer 0900 8844.