Nieuw pand politie, brandweer en GHOR geopend

Regio 24-06-2005 - Op donderdag 23 juni werd om 12.30 uur het Regionaal Coördinatie Centrum (RCC) voor politie, brandweer en GHOR, gevestigd aan de Rooseveltstraat in Leiden, officieel geopend.

Op donderdag 23 juni werd om 12.30 uur het Regionaal Coördinatie Centrum (RCC) voor politie, brandweer en GHOR, gevestigd aan de Rooseveltstraat in Leiden, officieel geopend.

De heer J. Franssen, Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, verrichtte omstreeks 13.00 uur de openingshandeling door de loopbrug in het pand in gebruik te nemen. Hij onthulde een plaquette met de tekst 'Jan Paauw-brug verbindingsman van het eerste uur.' De loopbrug is vernoemd naarJan Paauw, een collega die tijdens de totstandkoming van het pand, op 7 maart 2005 is overleden. Jan was sinds 2002 in dienst als medewerker infrastructurele zaken bij de Dienst Facilitaire Ondersteuning (DFO). Zijn kennis van zaken is van groot belang geweest voor het Korps Hollands Midden, de brandweer en de Centrale Post Ambulancevervoer (CPA). Met name zijn inspanningen voor de nieuwe GMK zijn zeer waardevol geweest.