Ingezonden persbericht


Strateeg Bernard Vuijk zet Passionned in beweging

Utrecht, vrijdag 24 juni 2005 - Bernard Vuijk (47), een gedreven strateeg met ruime ervaring op het vlak van business intelligence, project- en verandermanagement, heeft gekozen voor het adviseursnetwerk Passionned als nieuwe werkomgeving.

Bernard heeft tientallen organisaties daadwerkelijk geholpen bij complexe veranderingstrajecten en politiek gevoelige projecten met een hoog afbreukrisico. Hij weet mensen te bewegen door te luisteren, helderheid te scheppen en het voortouw te nemen. Gecombineerd met zijn gedegen kennis van zaken op het vlak van moderne technologie is hij in staat om de samenwerking en competentie-ontwikkeling in (project)organisaties sterk te verbeteren.

Bij veel organisaties uit de Top 100 van Nederland heeft Bernard uitstekend werk verricht en zijn sporen achtergelaten waaronder KPN Nederland, TPG Post, De Lage Landen Translease, Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit, uitgeverij PCM, ING Bank, Nationale Nederlanden en Interpay.

Als zware projectmanager weet hij veel verschillende partijen van verschillende niveaus rond de tafel te krijgen en te houden. Bernard zorgt met zuiver projectmanagement de verantwoordelijkheden, bevoegdheden en afspraken helder te krijgen. Van mijn contacten binnen KPN die met Bernard hebben samengewerkt krijg ik niets anders dan positieve feedback zo schrijft desgewenst de relatiemanager van KPN.

Daan van Beek, managing partner Passionned: Hij stelt de mens in het veranderingsproces centraal en weet daarbij technologie en processen optimaal op elkaar af te stemmen. Zodoende weet hij niet alleen draagvlak te creëren voor majeure veranderingen zoals het kantelen van de organisatie, maar zorgt ook dat de nieuwe organisatie daadwerkelijk het beoogde effect heeft.

Lees de CV van Bernard Vuijk en neem contact met hem op.

Met vriendelijke groeten,

Daan

PRESTATIEVERBETERING EN ORGANISATIE-ONTWIKKELING MET BUSINESS INTELLIGENCE, PORTALS EN APPLICATIE INTEGRATIE
Site: www.passionned.nl