Politie Limburg-Zuid

Persberichten van vrijdag 24 juni 2005 ( bij 34Ës C.)

Maastricht, ontevreden klant

De politie heeft afgelopen nacht een 45-jarige man uit Diemen aangehouden voor het vernielen van een 4-tal ramen van een advocatenkantoor aan de Wilhelminasingel. Hij wilde op deze manier zijn ongenoegen kenbaar maken ten opzichte van dit kantoor omdat hij vond dat ze hem slecht hadden behandeld en niet ingingen op verzoeken om weer contact met hem op te nemen. De man was hiervoor speciaal naar Maastricht gekomen in de hoop dat hij dan weer contact met zijn advocaat zou krijgen. Dat zal zeker het geval zijn, maar nu om de schade te regelen?.!

Maastricht, straatroof.

De politie is op zoek naar de dader van een gewelddadige beroving welke vanmorgen plaatsvond. Het slachtoffer, een 24-jarige inwoonster van Maastricht, kwam omstreeks 04.30 uur thuis bij haar woning aan de Professor Scholsstraat, en wilde haar fiets opbergen in de centrale hal van de woning. Op het moment dat ze de toegangsdeur wilde sluiten wordt ze overvallen door een onbekende man die haar slaat en trapt. De man ziet kans om de handtas te pakken en hiermee naar buiten te rennen. De overvaller droeg een korte broek, een groen T-shirt en zwarte legerkistjes.

Sittard/Born, dronken over de A2

De politie zag vanmorgen omstreeks 03.30 uur over de A2 ter hoogte van Born een personenauto slingerend over de A2 rijden. De auto werd aan de kant gezet en de inzittenden, twee mannen uit België, werden aan een controle onderworpen. Beiden bleken teveel te hebben gedronken. De bestuurder, een 45-jarige man uit Maaseik, moest een ademanalyse ondergaan in het politiebureau van Sittard, uitslag 1,5 promille. De man moest zijn rijbewijs inleveren en krijgt een proces-verbaal voor het rijden onder invloed.

Afz:

Jack van Kleef

Politie Limburg Zuid

Stafbureau Communicatie

Tel: 043 - 4006620

e-mail: jack.van.kleef@limburg-zuid.politie.nl