Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


24 juni 2005


HATTEM - Fietser gewond door val


Een 37-jarige fietser raakte donderdagavond (23/06) op de kruising Geldersedijk/Bevrijdingsweg/Burg Bijleveldsingel gewond door een valpartij. De man reed op een mountainbike met drie vrienden na een ritje naar huis en remde rond 21.35 uur voor andere fietsers. Hij kneep vermoedelijk te hard in de voorrem en sloeg over de kop. Het slachtoffer kwam met een smak op het wegdek terecht. Een ambulance bracht het slachtoffer met een gebroken sleutelbeen en met vermoedelijk een klaplong naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle.


NUNSPEET - Winkeldievegge aangehouden


De politie heeft donderdagmiddag (23/06) in haar woning in Elburg een 39-jarige winkeldievegge aangehoden. Personeel van een winkel aan de Stationslaan ontdekte rond 12.45 uur dat een digitale camera verdwenen was. Onderzoek wees uit dat de 39-jarige vrouw de verdachte zou zijn. De politie hield haar in haar woning aan waarop zij de diepstal bekende en de camera teruggaf. De politie maakte proces-verbaal op.


HARDERWIJK - Automobilist rijdt door na aanrijding


Een 42-jarige automobilist uit Harderwijk is donderdagmiddag (23/06) na een aanrijding op de Kuipwal doorgereden. De man reed rond 16.15 uur de geparkeerde auto van een 45-jarige plaatsgenote aan en reed vervolgens door. Een getuige gaf dit door aan de vrouw die de politie waarschuwde. Die nam contact op met de veroorzaker en maakte proces-verbaal op.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --