De Boer breidt Europees netwerk uit door overname Halltec

24.06.2005 / 15:43 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: De boer investment b.v

De Boer Groep, wereldmarktleider op het gebied van accommodaties voor tijdelijke en semi-permanente toepassingen, heeft met de overname van het Zweedse Halltec haar productportfolio aanzienlijk uitgebreid. Halltec is van oudsher leverancier van accommodaties voor semi-permanente toepassingen in alle weersomstandigheden. Dankzij vooruitstrevende technieken zijn de accommodaties van Halltec uitermate geschikt voor het dragen van zware sneeuwlasten, waardoor Halltec met name in Scandinavië een grote afzetmarkt heeft in de industriële sector. Sinds drie jaar is Halltec ook actief in de evenementenbranche door gebruik te maken van De Boer accommodaties.

Bijdrage aan ambitieuze groeidoelstellingen
De overname van Halltec past perfect binnen de ambitieuze groeidoelstelling van De Boer om de omzet binnen een periode van drie jaar te verdubbelen. Dankzij het aanvullende productenpakket is De Boer nu ook staat om stevig voet aan de grond te krijgen in de Scandinavische landen. De activiteiten van Halltec zullen in Zweden voorlopig onder dezelfde naam worden voortgezet terwijl de nieuwe bedrijfsnaam De Boer Scandinavia aan bekendheid wint.

Goedgevulde orderporteufeuille
De eerste helft van 2005 zijn uiteenlopende prestigieuze projecten op succesvolle wijze afgerond en zijn diverse meerjarencontracten in de wacht gesleept. De tweede helft van dit jaar ziet er eveneens succesvol uit met contracten voor tijdelijke accommodaties voor de Scandinavian Masters, koninklijke bijeenkomsten, diverse sport- en muziekevenementen, etc. Op het gebied van semi-permanente onderkomens, een aanzienlijke groeimarkt, zijn de verwachtingen voor 2005 ook hooggespannen. De orderporteufeuille is inmiddels goed gevuld met opdrachten voor de bouw van hangars voor de Zweedse luchtmacht en een multi-sport arena voor Fryshuset in Stockholm.

Kennis- en productenuitwisselingen
De oplossingen van De Boer en van Halltec vullen elkaar prima aan. Door wederzijdse uitwisseling van zowel kennis als producten zijn beide organisaties in staat om tegen uiterst concurrerende tarieven maatwerkoplossingen aan te bieden die perfect zijn toegesneden op de individuele wensen van de klant.

einde

Over De Boer Groep

De Boer Groep is wereldwijd marktleider op het gebied van tijdelijke accommodaties. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer inmiddels vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, België, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en Zweden. Daarnaast is De Boer middels strategische samenwerkingen actief in Ierland en de Verenigde Staten.

De Boer Groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 60 miljoen Euro. Wereldwijd heeft zij 350 vaste medewerkers en gedurende het hoogseizoen biedt zij werk aan ruim 150 extra krachten.

De Boer creëert tijdelijke accommodaties bij onder andere de Olympische Spelen, de Farnborough Airshow, de EU top, Popfestivals, Formule 1, Internationale Voetbalkampioenschappen, ATP tennis toernooien en PGA Golf toernooien. Tevens vinden in semi-permanente accommodaties van De Boer voorzieningen als supermarkten, magazijnen, hotels, distributiecentra en tentoonstellingshallen voor langere termijn onderdak.

Aanvullende informatie, nieuws en beeldmateriaal van De Boer is beschikbaar via: www.deboer.com, info@deboer.com en telefoon 072 540 04 44.