Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Strand aan de Maas in Maastricht geopend

Maastricht, 24 juni 2005 - Eindelijk is het zover! Vanaf vandaag kan er ook in Maastricht van de zomer genoten worden op een écht zandstrand midden in de stad. Na de succesvolle opening gisteravond, kan nu iedereen t/m 18 september het echte strandgevoel beleven op het meest zuidelijke strand van Nederland. Naast het hoogstaande winkelaanbod, de karakteristieke terrasjes en de rijke historie biedt Maastricht haar bewoners en bezoekers met dit stadsstrand een compleet scala aan zomerse activiteiten.

Het Strand aan de Maas is van 23 juni t/m 18 september de hotspot van Maastricht waar gedanst, gegeten, gedronken en gerecreëerd kan worden op allerlei verschillende manieren.

Van maandag t/m woensdag draaien er verschillende DJ s uit de DJ League in een gevarieerd programma.

De donderdag is er om lekker te swingen op de tropische klanken van Salsa Beach en de vrijdag hoor je de Blue note tonen van Blue Beach jazz Beats, zaterdag kom je in de mood voor je clubnight met de dance van de Summerclub en als afsluiter van het weekend is er op zondag soul tijdens de Soulfood Sessions.

Alsof dat nog niet genoeg is zijn er daarnaast op het Strand aan de Maas volop specials, zoals de DJ Marathon, spetterende party s, maar ook sportieve activiteiten. Zoals beachvolleyball, beachsoccer en het splinternieuwe Bossaball. Bossaball is een soort volleybal waarbij het veld bestaat uit trampolines en springkussens met een net in het midden. Twee teams scoren op spectaculaire manier de punten.

Ook voor de kleine strandliefhebbers is het goed toeven op het Strand aan de Maas. Elke woensdag- en zondagmiddag worden zij vermaakt met allerlei leuke spelletjes.

Natuurlijk kun je op het Strand aan de Maas ook heerlijk eten en drinken. Je kunt elke dag kiezen uit de uitgebreide lunch- en dinerkaart of genieten van heerlijke sizzling snacks. Je vindt het Strand aan de Maas aan De Griend. Voor alle up-to-date info kijkt je natuurlijk op www.strandaandemaas.nl.

Strand aan de Maas: hét strand in Maastricht dat mede mogelijk wordt gemaakt door Vodafone.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

JMR Produkties

JMR producties is een creatief en dynamisch evenementenorganisatiebureau, bekend van o.a. FFWD Heineken Dance Parade, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, World Port Jazz Festival, Camping Rotterdam, de R'Uitmarkt, Stonehenge Rotterdam en Winterplein.



Ingezonden persbericht