2e persbericht van vrijdag 24 juni 2005

Eindhoven 24-06-2005 - Berichten uit de regio

Helmond: Vrouw gewond bij ongeval

Op de kruising van de Engelseweg en de Hoogeindsestraat is vrijdag rond 11.55 uur een 24-jarige vrouw uit Utrecht gewond geraakt. Zij fietste vanuit de Verlengde Stationstraat richting Hoogeindsestraat en stak zij de kruising met de Engelseweg over. Toen zij halverwege was kwam zij in botsing met een 49-jarige automobilist uit Helmond. De vrouw is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Beek en Donk: Motor uit garage gestolen

Vrijdagochtend tussen 0.00 uur en 7.00 uur is ingebroken in een garage aan de Kerkstraat. Een raam van de garage werd ingeslagen en een motor werd meegenomen. Het gaat om een zwarte Harley-Davidson, type FXST Softail Custom, met het kenteken ML-67-PV.

Best: Brand ontstaan in hennepkwekerij

Na een uitgebreid onderzoek blijkt dat de brand, die op 6 mei woedde in een bedrijfspand aan de Kanaaldijk, is ontstaan in een hennepkwekerij. Nadat het vuur was gedoofd werden in het pand twee kweekruimten met in totaal ongeveer 1.000 hennepplanten aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

Valkenswaard: Computer weg bij insluiping

Tussen vrijdag 11.00 uur en 13.30 uur is bij een bedrijf aan de Abdijweg een computer weggenomen. Men kwam binnen via een niet afgesloten buitendeur.