NYENRODE BUSINESS UNIVERSITEIT

CEO Spyker Cars spreekt tijdens Mini MBA op Nyenrode

Breukelen, 12 mei 2005 - Op 24 en 25 juni organiseren de Nyenrode Business Universiteit en het tijdschrift Management Team op Nyenrode wederom een Mini MBA voor de ondernemende managers van de toekomst. Gastspreker is Victor Muller, medeoprichter en CEO van Spyker Cars. Nyenrode hoogleraren geven interactief college op het gebied van Entrepreneurship, Marketing, Finance en Strategy - onderwerpen die een prominente rol spelen in de huidige MBA-programma's op Nyenrode.

Het programma van de Mini MBA start op vrijdag 24 juni om 8.30 uur en eindigt op zaterdag 25 juni om 16.00 uur. Colleges worden verzorgd door onder anderen prof. dr. Karel J. Samsom (Entrepreneurship), prof. dr. Henry S.J. Robben (Marketing) en prof. dr. Fred van Eenennaam (Strategy).

Jacqueline van Marle, Marketing Director MBA-programma's: 'de MBA-programma's van Nyenrode zijn gericht op ondernemende managers. Managers die resultaatgericht, scherp, initiatiefrijk, creatief, flexibel en resoluut zijn. We zien in Victor Muller het prototype van een dergelijke manager en zien in zijn gastoptreden dan ook een waardevolle toevoeging aan het programma.'

Over Victor Muller
Victor R. Muller (1959) is een van de twee oprichters van Spyker Cars. Vier jaar geleden herintroduceerde hij het merk door de introductie van een nieuwe, handgemaakte sportwagen. Victor zelf is een verzamelaar van klassieke auto's en heeft mede daardoor een uitgebreide kennis van de internationale sportwagenmarkt. Als CEO van het bedrijf is hij verantwoordelijk voor de gehele strategie van Spyker Cars. De nieuwste Spyker gaat van 0 tot 100 in 4 seconden, met een topsnelheid van 320 km/u.

Meer informatie over de Mini MBA is te vinden op www.nyenrode.nl/imba.

Over Nyenrode
De Nyenrode Business Universiteit bereidt mensen met talent en ambitie voor op ondernemerschap in een internationale omgeving. De universiteit biedt onder meer masteropleidingen aan op het gebied van bedrijfskunde, rechten en accountancy. Opgericht in 1946 door en voor het bedrijfsleven is Nyenrode kennis- en ervaringscentrum voor managers en ondernemers.


- EINDE BERICHT -

Noot voor de redactie (