Ingezonden persbericht


-------------PERSBERICHT------------

Hilversum 23 juni

Trendy hotspot MUSK officieel geopend

Gisteravond is MUSK , de nieuwe, trendy hotspot van Hilversum, op spetterende wijze, officieel geopend.

MUSK, de nieuwe club van eigenaar en initiatiefnemer Marco van Velthooven, was afgeladen met relaties en genodigden uit de mediawereld, hippe en trendy mensen en vele BN ers

De club, volledig gestyleerd door Eric Kuster, ziet er geweldig uit met bladgouden wanden, gecombineerd met de buddha beelden. Het Swarovski verwerkt in de bar en vloer, geven je het gevoel in een luxe, Oosterse wereld te zijn. Het grote terras dat zich aan de achterzijde van MUSK bevindt is onder handen genomen door hovenier Lodewijk Hoekstra, bekend van Eigenhuis en Tuin.

Club MUSK is op traditionele, Japanse wijze ingewijd door middel van een shinto ceremonie, uitgevoerd door de eerste Westerling die na jarenlange studie in Japan de bevoegdheid heeft gekregen om dit eeuwenoude ritueel in Europa uit te voeren. Shinto is een manier om in harmonie met de natuur te leven, harmonie staat voor respect, voorspoed, gezondheid en geluk.

MUSK is de plek van t Gooi om te kunnen lunchen, dineren, lounchen en dansen. Vanaf donderdag 23 juni is MUSK 7 dagen per week geopend.

Adresgegevens:

Musk

Groest 53

www.musk.nl

5b3988.gif