Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dunck lanceert de Star Travel Club - Vernieuwend loyaliteitsprogramma in reisbranche

Reisorganisatie Star Travel heeft loyalty marketing specialist Dunck (www.dunck.nl) ingeschakeld om haar loyaliteitsprogramma te ontwikkelen. Op basis van de positionering als servicegerichte reisorganisatie, heeft Dunck een compleet nieuw programma geïmplementeerd; de Star Travel Club. Klanten van de Star Travel Reisburo's en Star Travel Mobiele Reisadviseurs worden automatisch en kosteloos lid, wanneer zij een reis boeken bij een van de vestigingen. De club biedt leden allerlei vakantiegerelateerde diensten, informatie en voordelen.

De Star Travel Club
De diensten van de club bestaan o.a. uit een online fotoalbum, reisverslagenmodule en een reisgenotenservice. De club biedt extra informatie, zoals uitgebreide reistips, een reisagenda en vakantietests. Daarnaast worden steeds wisselende exclusieve ledenreizen aangeboden en profiteert men van vele voordelen als korting op verzekeringen en reisgerelateerde producten. Het lidmaatschap van de club is een kalenderjaar lang geldig en wordt verlengd indien binnen deze periode opnieuw een boeking wordt gedaan.

Loyaliteit
De club biedt leden informatie, voordelen en diensten, welke de vakantie vergemakkelijken en het vakantiegevoel versterken. Deze combinatie van financiële- en emotionele bindingselementen zorgt voor duurzame loyaliteitsopbouw. Om Star Travel en de club "top of mind" te houden, is een dynamisch en actueel aanbod gerealiseerd. De club wordt wekelijks verfrist met nieuwe nieuwsberichten, voordelen, agendapunten, etc.

Communicatie
Door de aanwezigheid van herkenbare posters en brochures in de vestigingen wordt de club direct in beeld gebracht bij klanten van Star Travel. Hierdoor leeft de club bij zowel klanten als medewerkers van de reisbureaus. Worden klanten lid, dan is de club bereikbaar via de website www.startravelclub.nl. Op deze website kunnen leden direct gebruik maken van de voordelen en vinden zij alle informatie die nodig is om goed voorbereid op reis te gaan.

Programma management
Dunck Loyalty ontwikkelde niet alleen de Star Travel Club, maar neemt ook de implementatie en het programma management voor haar rekening. Dunck zorgt voor een dynamische website, contracteert voordeelpartners en verzorgt promotiemateriaal en acties om ledenwerving te ondersteunen. Daarnaast beantwoordt de eigen loyalty servicedesk alle vragen die via de club binnenkomen.

Over Dunck Loyalty
Dunck (www.dunck.nl) is specialist in loyalty marketing en initiatiefnemer van marketing-platform Loyalty Facts (www.loyaltyfacts.com). Het bedrijf werkt als partner in loyalty aan het intensiveren van klantrelaties, het terugdringen van klantverloop en het genereren van meer omzet uit bestaande relaties. Dunck biedt loyalty-advies en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoering van loyaliteitsprogramma's.

EINDE PERSBERICHT


---

---------------------------------------------

Noot voor redactie (