Ingezonden persbericht


Vrijdag 24 Juni: 2e Sneak Preview FF3D Heineken Dance Parade met o.a. Jimmy Woo en Ex Pornstar

Op zaterdag 13 augustus wordt voor de negende maal de FFWD Heineken Dance Parade georganiseerd in Rotterdam. Na afloop van de FFWD Heineken Dance Parade vindt het FF3D Festival plaats op Katendrecht waar maar liefst acht area's gevuld zullen zijn met nationale en internationale DJ's. Voor iedereen die niet kan wachten tot het zover is er elke laatste vrijdag van de maand een Sneak Preview Party in het Rotterdamse Nighttown.

Tijdens deze Sneak Preview avonden krijg je een voorproefje van de DJ's, clubs en party-organisatoren die tijdens de parade of het FF3D Festival te zien en te horen zijn. Tijdens de tweede Sneak Preview Party op vrijdag 24 juni zijn dit Ex Pornstar, Jimmy Woo en Electronation. De grote zaal van Nighttown wordt gehost door de gouden eikels van Ex Pornstar met als DJ's Don Diablo, Real El Canario en Wiebthroat. Ook zijn er - uiteraard geheel in lijn met wat je van Ex Pornstar mag verwachten - lapdancers.

Het theater van Nigttown wordt die avond gehost door Jimmy Woo met als DJ's Hitmeister D, Mr. Wix, Leroy en MC Lyrical Tie. Electronation is de gastheer van de Basement en daar staan die avond Groove Addicts, Eva Maria, David Gilmour Girls, Herr Arter, Terry Toner, Generik, Dion, Dax, Pablo & Nauta, Mason en Nuno Dos Santos.

De kaarten voor de Sneak Preview Parties zijn te verkrijgen zijn via Nighttown, www.beep.nl of bij de meer dan 1000 verkooppunten van Ticketbox, waaronder alle filialen van de Free Record Shop. Ook zijn de kaarten online te bestellen via www.ticketbox.nl.


---

Voor meer persinformatie of beeldmateriaal:

FFWD Heineken Dance Parade
Leo Noordergraaf
Admiraal de Ruyterweg 8A
3031 AB Rotterdam
06 24622252
info@ffwdheinekendanceparade.nl


---- --