Ingezonden persbericht

Gordon opent Internationale Markt

Internationale Markt trekt nú al aandacht

ENSCHEDE, 20050622 -- De opening zal op 24 juni om 12.00 uur verricht worden door de Burgemeester Den Oudste. Met maar liefst 150 ondernemers uit 12 verschillende landen, wordt het een Europees feest van jewelste. Wat gaat er verder gebeuren? Lee Towers en Gordon maken beide deel uit van het openingsprogramma. Tevens zal van de gelegenheid worden gemaakt om aan Gordon het jubileumboek over de Albert Cuypmarkt uit te reiken. Als kind van ambulante ondernemers is Gordon heel goed bekend met de markt.


Enschede
24, 25 en 26 juni
Heel bewust is gekozen voor een Internationale Markt naast de reguliere warenmarkt op het Van Heekplein. Een fantastische mogelijkheid om de veelzijdigheid van de ambulante handel aan te tonen. Dat dit Enschede als dé koopstad van het oosten op de kaart zet is een bijkomend voordeel. Op de volgende locaties zult u de internationale markt kunnen vinden: Verlengde Zuiderhagen,Langestraat, Oude Markt, Van Loenshof.
Een greep uit de diverse branches: Mozartkugeln Oostenrijkse houtsnijkunst, Engels Porselein, Oesters uit Dorset, Bratwurst, Belgisch mosselbier, Finse specialiteiten , Italiaanse mode, Spaanse paëlla Provençaalse mode, Poolse sieraden, Toscaanse producten




Ingezonden persbericht