Ingezonden persbericht


TT Circuit Assen, 26 mei 2005

Persbericht

Staanplaatsen TT Assen nu óók via TicketBox

10% Stijging voorverkoop tribuneplaatsen

De voorverkoop van tribuneplaatsen voor de 75e Gauloises TT Assen op zaterdag 25 juni loopt als een trein. Zo zijn er één maand vóór de jubileum TT zo'n 10% kaarten méér tribuneplaatsen verkocht dan vorig jaar rond deze tijd. Van de 58.000 beschikbare tribuneplaatsen zijn er zo'n 48.000 reeds naar de kaartbestellers verzonden. De overige 10.000 tribuneplaatsen (allemaal met zicht op een Vidiwall) zijn te koop bij alle 21 Motoport dealers (www.motoport.nl) en 12 overige verkoopadressen (zie www.tt-assen.com). Bestel tijdig uw tribune kaarten voor de 75e Gauloises TT Assen, want de hoeveelheid zitplaatsen die aan de kassa te verkrijgen zijn zal minder groot zijn dan in voorgaande jaren. (De Hoofdtribune, nieuwe 'zwevende'Geert Timmer tribune en Winterdijk tribune zijn reeds uitverkocht).

Staanplaatsen ook via TicketBox

De jubileum TT bied méér service voor de staanplaatsen. In de Zuidlus worden 2 extra Vidiwalls geplaatst. Zo'n 80% van de stataluds in de Zuidlus hebben zicht op een vidiwall. Een andere extra service vormt de enorme uitbreiding aan verkoopadressen. Voor staanplaatsen kunt bij de vaste voorverkoopadressen terecht, maar nu ook bij TicketBox. Ga naar één van de ruim 1000 TicketBox verkooppunten (o.a. Free Record Shop, Primera en Zigger) bij u om de hoek en voorkom wachtrijen bij de kassa's. Kijk op www.ticketbox.nl voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. Tickets zijn tevens te bestellen via www.ticketbox.nl of bel met 0900-9393 (45 cpm).

TT Assen voorverkoopadressen:

Ruim 1000 TicketBox locaties (Primera, Zigger, Fee Record Shop)

Alle 21 Motoport-dealers (zie www.motoport.nl)

Apeldoorn - Reisbureau van Asselt

Assen - VVV Assen

Assen - Sigarenmagazijn Hofman

Assen- Tabak-Lectuur-Video- Willem

Best - Road Race Travel

Dordrecht - Vos Motoren

Emmen - World of Tui

Glanerbrug - Primera Jan Haast

Gorredijk - HB Service

Groningen - Sigaren J.P. Homan

Zaandam - Röder Sigaren/Lektuurshop

Zwolle - TT Motoren

(Alle adressen zijn te vinden op www.tt-assen.com)

*************************************

Copyright Free High Res foto's van de thumbnails zoals die zijn bijgevoegd, zijn downloadbaar vanaf de website van het TT Circuit Assen www.tt-assen.com onder de button Perszone, of rechtstreeks via de link http://www.tt-assen.com/cms/Perszone-965.html



Ingezonden persbericht