MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: 4 seasons Summer!, feat. tiesto, david guetta ea

Mojo Concerts, Delft, 31 mei 2005

4 SEASONS SUMMER!
feat. Tiësto, David Guetta, Montana,Mojado

Op zaterdag 25 juni vindt de eerste editie van 4 SEASONS plaats in de Heineken Music Hall, hosted by Nokia Dance Departement, waarbij iedere editie één seizoen centraal staat. Voor de eerste editie - Summer! - wordt de Heineken Music Hall letterlijk omgetoverd tot een tropisch paradijs.

Naast de spectaculaire decors, special effects en visuals door videokunstenaar Micha Klein draait het bij 4 SEASONS uiteraard om de muziek. En op de Summer!-editie wordt er meteen groots uitgepakt. Host van de avond is de nummer 1 dj van de wereld, Tiësto. Wereldwijd geroemd om zijn energieke, eigen geluid en uitverkochte performances heeft Tiësto eigenlijk geen introductie meer nodig. Op deze eerste editie verzorgt hij een 3 uur durende set.

David Guetta wordt inmiddels tot de beste house en electro dj's uit Frankrijk gerekend. Hij wist een megahit te scoren met 'Just A Little More' en ook zijn laatste single 'The World is Mine' is aan een stevige opmars bezig in de hitlijsten. Guetta is als special guest uitgenodigd voor deze eerste editie.

Bekend om zijn dreunende techno beats, donkere baslijnen en vette breaks wordt Montana gezien als een van Nederlands aankomende talenten. Tijdens 4 SEASONS - Summer! neemt hij de opening voor zijn rekening met een speciaal samengestelde groovy house en techhouse set.

Het Frans/Belgische producers duo Mojado viert met een speciale decks & FX set de release van hun eerste album tijdens 4 SEASONS. Het album 'Arena' is gedurende de avond exclusief te koop.

De tweede editie - 4 seasons Fall! - staat gepland voor 1 oktober in de Heineken Music Hall.

Nokia Dance Department presents

4 SEASONS - SUMMER!
Zaterdag 25 juni 2005
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 42,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 22.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.