Gemeente Nieuwegein

Vervoerders zetten kwaliteitsstempel met 'Voor U'

Op zaterdag 25 juni aanstaande is de feestelijke introductie van het nieuwe regionale openbaar vervoermerk 'Voor U' aan de Maliebaan te Utrecht. Wij nodigen u van harte uit om bij deze introductie, genaamd: Halte U festival, aanwezig te zijn.

Sinds 2002 voeren de vervoerbedrijven (waaronder Connexxion, GVU en Regiotaxi Utrecht) in de regio Utrecht gezamenlijke marketingacties. Deze samenwerking is een initiatief van Bestuur Regio Utrecht (BRU). De marketingacties hebben als doel het verbeteren van het imago van het openbaar vervoer en meer reizigers te vervoeren.

Dit jaar gaan wij met deze samenwerking een stap verder. Er is besloten één merk te ontwikkelen dat alle vervoerbedrijven in de regio voeren als een herkenbaar kwaliteitszegel. De keuze gemaakt voor de naam: Voor U. Dit staat voor: goede verbindingen, service en gemak. Zowel Connexxion, GVU als Regiotaxi Utrecht zijn vanaf 25 juni aan dit logo herkenbaar op hun voertuigen, folders en op de haltes.

Een gezamenlijke marketingcampagne zoals die in de regio Utrecht wordt gevoerd, is uniek in Nederland. Nergens anders hebben vervoerders de handen ineen geslagen om gezamenlijk het openbaar vervoer meer op de kaart te zetten.

Het programma van de dag bestaat uit verschillende onderdelen en duurt van 14.30 tot 18.00 uur.

Op 25 juni staan op de Maliebaan onder andere de allernieuwste bussen van Connexxion en GVU opgesteld. Ook Regiotaxi Utrecht zal met taxi's deelnemen. Elke bus heeft een eigen thema. Het is een zeer gevarieerd programma.

Tot 25 juni op het Halte U festival!

Invoerdatum 10-6-2005