Grootschalig Hardcore Evenement In Zoetermeer

14.06.2005 / 13:06 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: B2s events bv

GROOTSCHALIG HARDCORE EVENEMENT IN ZOETERMEER

B2S events heeft met 4 succesvolle edities van Project Hardcore bewezen, op het gebied van Hardcore, de absolute nummer 1 te zijn te zijn in België. De doelstelling is dit ook waar te gaan maken in Nederland. Met het concept Project Hardcore.nl komt b2s dan ook op zaterdag 1 oktober naar Zoetermeer. Hier zal voor het eerst sinds 1998 een grootschalig hardcore evenement plaatsvinden in de opvolger van de legendarische PWA-hallen: de PWA SilverDome.

In de SilverDome hebben inmiddels drie door B2S georganiseerde uitverkochte hardstyle evenementen plaats gevonden. Bij het laatste evenement werd er afgesloten met een hardcore battle tussen twee bekende gabber dj's. Na dit spektakelstuk was men overtuigd dat deze locatie uitermate geschikt is voor hardcore. Een grote hal met een perfecte akoestiek en wellicht nog belangrijker: het aantal decibels kan hier op een hardcore-waardig niveau gebracht worden.

Zoals men in België al weet, staat Project Hardcore niet alleen voor kwaliteit in aankleding en in licht en geluid, maar ook voor kwaliteit in programmering. Voor deze eerste Nederlandse editie is veel energie gestoken in een top line-up bestaande uit maar liefst 18 DJ's, 3 MC's en 4 live act's verdeelt over de 2 area's. Het hele spectrum van de hardcore zal aan bod komen: van Early Rave tot aan Industrial en Terror.

De voorverkoop voor Project Hardcore.nl start op zaterdag 25 juni exclusief via het online verkoopkanaal www.ticketonline.nl Op zaterdag 2 juli start de reguliere voorverkoop via de verkooppunten van Ticketbox en de Free record shop. Tickets kosten slechts 30,00 euro ex fee.

Meer informatie over Project Hardcore.nl is te vinden op de website van b2s: www.b2s.nl

Het in Rotterdam gevestigde b2s events, is een van de marktleiders op het gebied van hardere dance-stijlen en trekt jaarlijks met haar concepten zoals Hard Bass en Decibel meer dan 80.000 bezoekers.

Algemene informatie:
Datum: zaterdag 1 oktober 2005
Naam: Project Hardcore.nl
Locatie: SilverDome, Zoetermeer, NL
Tijd: 21:00 - 07:00
Prijs: 30,00 euro(ex fee)
Internet: www.b2s.nl

Voorverkoop:
Tickets verkrijgbaar via:

- Ticketbox: alle 1150 ticketbox punten en Free records shops.
- Ticketonline.nl via: www.ticketonline.nl

- De geselecteerde speciaalzaken, check www.b2s.nl

Line-up:

DJ'S:
PAUL ELSTAK, AKIRA & DROKZ, PLACID K (IT), DNA DJ TEAM (NEGATIVE A VS E-NOID), PARTYRAISER, HARD CREATION, KORSAKOFF, THE DARKRAVER, PANIC, THE VIPER VS THE VINYL JUNK, NORMAN, CHOSEN FEW, UZI, ROB & MC JOE

LIVE ON STAGE:
NOSFERATU VS ENDYMION, SHADOWLANDS TERRORISTS, EVIL ACTIVITIES, CATSCAN

HOST'S:
MC RUFFIAN, DA MOUTH OF MADNESS