Zoop in Madame Tussauds

20.06.2005 / 11:00 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Madame tussauds

PERSBERICHT

ZOOP in Madame Tussauds!

AMSTERDAM, 20 juni 2005. Zaterdag 25 juni as. wordt om 15.00 uur ZOOP in Madame Tussauds! onthuld. Vijfentwintig duizend kijkers van deze populaire kinderserie hebben gestemd voor de rangers Taffy en Mike in Tussauds. Ook de albino fret Sjors zal hier niet ontbreken.

Nijenhuis & De Levita Film en TV maakt, speciaal voor Tussauds, filmopnames met de ZOOP acteurs. Halverwege juli, na de première van de bioscoopfilm ZOOP in Afrika, stappen bezoekers van Madame Tussauds zelf in een van deze films om als een echte soapster een rol te spelen in ZOOP.

Afgelopen maart kon er via de internetsite van Nickelodeon een stem uitgebracht worden voor de populairste ranger. Op 20 maart is in Ouwehands Dierenpark Rhenen bekendgemaakt dat uit duizenden stemmen dit de rangers Taffy (Monique van der Werff) en Mike (Patrick Martens) zijn geworden.

In ZOOP volgen acht jongeren een opleiding tot dierenverzorger. De jonge rangers leven gezamenlijk op de campus in Ouwehands Dierenpark Rhenen en delen dagelijks lief en leed met elkaar. Naast het schoonmaken van de verblijven en het voeren van de dieren worstelen de rangers ook nog eens met typische tienerproblemen. Zoop is dagelijks te zien op de zender Nickelodeon.

Noot aan de redactie:
De onthulling zal plaatsvinden zaterdag 25 juni as in Madame Tussauds Amsterdam om 15.00 uur. Pers is welkom vanaf 14.30 uur bij de hoofdingang op Dam 20. Pers graag van te voren aanmelden bij Madame Tussauds Amsterdam, Annemiek Dolfin, annemiek.dolfin@madametussauds.nl of Nienke Gritters Doublet, nienke.gritters@madametussauds.nl, tel 020-5230623, fax 020-5230629.

Madame Tussauds Amsterdam is zeven dagen per week geopend van 10.00 uur t/m 18.30 uur (de Receptie sluit een uur eerder). In de zomer gelden langere openingstijden. Info: 020-5221010 of www.madametussauds.nl

Madame Tussauds Amsterdam
Nu interactief en sensationeel anders!