Time : 1:37:06 PM
Date : Tuesday, June 21, 2005
Sender Name: FREE RECORD SHOP BELGIUM

PIETER ASPE SIGNEERT IN FRS BRUGGE EN GENT 25 EN 29 JUNI

Pieter Aspe werd geboren op 3 april 1953 in Brugge.

Sinds 1996 is hij voltijds auteur. Pieter Aspe schrijft misdaadromans met als hoofdpersonen adjunct-commissaris Pieter Van In en substituut (officier van justitie) Hannelore Martens, die in zijn debuut Het vierkant van de wraak zijn geliefde wordt. De verhalen spelen zich in Brugge af.

Pieter Aspe's thrillers werden bewerkt tot radio en theater. De eerste tien thrillers werden verfilmd door Skyline en uitgezonden op de Vlaamse commerciële zender VTM en op RTL4.

Skyline start deze maand de opname van een nieuwe ASPE TV-reeks. De uitzendingen zijn voorzien in het voorjaar van 2006.

Over Free Record Shop

Free Record Shop is een toonaangevend bedrijf in de entertainment sector met ondertussen ruim 67 winkels. Als specialist in "music, movies, games, books en more" wil Free Record Shop voor elke doelgroep de juiste entertainment producten in huis hebben. En entertainment gaat verder dan dat ... wij brengen auteurs in onze winkels.

Dat Free Record Shop graag Vlaams talent ondersteunt, is al meermaals in het verleden gebleken. Diverse Vlaamse artiesten hebben de winkels van Free Record Shop reeds bezocht. Ook de auteurs vinden voortaan hun plaats in de entertainment shops.

In juni is er een spectaculaire nooit eerder geziene boekenactie bij Free Record Shop : 2 boeken kopen, 3e gratis. Speciaal voor het boek "Casino" van Pieter Aspe werd een andere unieke actie ontwikkeld : koop het boek en krijg één van de 4 DVD's uit de Pieter Aspe-DVD collectie gratis.

Signeersessies data, uur en plaats :
zaterdag 25 juni om 14.00 u -15.00 u
in Free Record Shop Brugge
Noordzandstraat 7

woensdag 29 juni 15.00 u - 16.00 u
Free Record Shop Gent Zuid
Shopping Center

Gelegenheid om de auteur te ontmoeten en om één van zijn boeken te laten signeren.

Voor meer info, contacteer
Free Record Shop Belgium N.V.
Jean-Pierre Demeuter
Commercieel Manager
GSM : 0485/ 55 63 05
E-mail : jpdemeuter@frs.be
Telefoon rechtstreeks kantoor : 03/870 57 88