Gemeente Cranendonck


Cranendonck Beweegt

Persbericht

Officiële start van SPORTLINK - Cranendonck Beweegt

Na enkele maanden van voorbereiding, zal aanstaande zaterdag 25 juni de officiële start van SPORTLINK zijn. Deze start heeft de vorm van een sport- en informatiemarkt en wordt onder de naam Cranendonck Beweegt gepromoot.

Zaterdag 25 juni a.s. zal het Harry Derckx Complex aan de Sportlaan te Budel omgetoverd zijn tot een gratis sport- en informatiemarkt. Om 12:30 uur zal wethouder Hanneke Balk de dag openen en hiermee het officiële startsein geven voor de breedtesportimpuls SPORTLINK.

Vervolgens zullen er allerlei clinics, demonstraties en informatiebijeenkomsten zijn. Om u een indruk te geven wat de dag zal bieden, geef ik hier een kleine impressie:

Op het podium vinden de volgende acts plaats jazzdance, vechtsport,, folksdans, club swing, club power, battle. Op de tennisbaan, in de sporthal, op het evenemententerrein, het recreatieterrein en de parkeerplaats kunt u het volgende vinden; boarding voetbal, badmintonspelen, volleybaldemonstraties, tennisclinics, spinning, aerobics en steps demonstraties, ponyclub demonstreert een kür op muziek, basketbal, 50+ demonstratie, nordic walking, handboogschieten, en nog veel meer..

Naast het praktijk gedeelte is er ook een informatief gedeelte dat plaats vindt in de kantine van SV Budel en in een zaal bij het zwembad. De themas voor het informatieve gedeelte zijn: verenigingsmanagement, voeding, GALM, jeugdbeleid en een gezond lichaam.

Om te kijken hoe fitaal uw lichaam is, kunt u deelnemen aan de fittest in de sporthal of u kunt de uitdaging aangaan en proberen het hoogste punt te bereiken op de klimmuur.

Verder zal de dag muzikaal ondersteund worden door de akoestische coverband Tequilia Moonrise.

Rond 17:00 uur zal de dag worden afgesloten en hopen we terug te kunnen kijken op een sportieve en informatieve dag.

Vergeet je sportschoenen niet mee te nemen, want ook u kunt actief aan deze dag deelnemen!!


---

Cranendonck, 20 juni 2005