TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 22-06-2005

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 25 juni
Radio 2 - 16.00 uur

4Tuoze matroze in tros muziekcafÉ

Op zaterdag 25 juni ontvangt presentator Hadassah de Boer de volgende artiesten in TROS MUZIEKCAFÉ:

De 18-jarige Stevie Ann, geboren in het Limburgse Roggel als Stephanie Struijk, heeft haar debuutalbum uitgebracht met pure country, folkrock en loungy jazz met blazers. Ze zingt, speelt piano en gitaar en schrijft al haar liedjes zelf.

De 4Tuoze Matroze noemen het een ZeeDee: 'Ramkoers' is de titel. De liedjes hierop staan bol van drama en weerbarstigheid. De teksten gaan over een wereld, die steeds sneller, dwazer en intoleranter wordt.

Na twee succesvolle singles brengt de vijfmansformatie uit Groningen Henkus hun debuutalbum uit. Op dit album varieert de muziek van stevige rock naar funky grooves tot gevoelige ballades. Het is te horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

Zangeres FLaming June maakt samen met componist/producer en muzikant Bart Erkelens haar eigen 'ambachtelijke popsongs'. Ze kennen elkaar uit de Band 'Jane Doe'. Aanstaande zaterdag presenteert zij onder andere haar nieuwe single.

TROS MUZIEKCAFÉ komt ook deze zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS