Gemeente Cromstrijen


23-06-2005

Zaterdag 25 juni
brandweerwedstrijd in Klaaswaal

Op zaterdag 25 juni organiseert de vrijwillige brandweer Klaaswaal de jaarlijkse kringwedstrijd Hoeksche Waard. De tien deelnemende Hoekschewaardse brandweerposten zetten zich op deze dag om de beurt in om als één van de besten van de Hoeksche Waard te eindigen. Elk jaar is de kringwedstrijd, welke ieder jaar in een andere plaats gehouden wordt, weer een spectaculair gebeuren.

Zaterdag 25 juni blijft het wedstrijdterrein beperkt tot het leegstaande gebouw van de Rabobank aan de Voorstraat in Klaaswaal. De overlast die de wedstrijd wellicht zal geven aan het winkelende publiek of de omwonenden beperken we zoveel mogelijk. In de Voorstraat leggen wij tijdens de wedstrijd een brandweerslag (watertoevoerleiding). Bij de slang staan mensen van de brandweer die het verkeer op een veilige wijze over de slangenbruggen leiden.

U bent van harte welkom om de deelnemende brandweerkorpsen aan te komen moedigen. Vanuit de brandweerkazerne aan de Berkenlaan in Klaaswaal kunt u het wedstrijdobject bereiken. Tijdens de wedstrijden is de brandweerkazerne bereikbaar via telefoonnummer (0186) 572027.