Digitale Gemeente Houten

Open Tuinendag route door Houten

zaterdag 18 juni 2005 - Bron: Makeblijde

Zaterdag 25 juni stellen tien enthousiaste leden van Groei & Bloei woonachtig in Houten en Schalkwijk hun tuin open voor publiek. Het aanbod van de te bezichtigen tuinen is zeer gevarieerd, er is eveneens is een buxuskweker opgenomen in de route.

Tevens kunt u op deze dag Tuinarchitectuurpark Makeblijde tegen een sterk gereduceerde prijs bezoeken. De deelnemende tuinen leiden u door Houten en het schitterende buitengebied naar Schalkwijk. Op een na zijn alle particuliere tuinen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Makeblijde is deze dag van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend voor publiek. Er worden diverse rondleidingen gegeven door het park. De rondleidingen worden gegeven om 13:00 uur en om 15:00 uur.

Voor een rondleiding betaalt u 1,- per persoon (in plaats van 3,- per persoon, deelname vanaf minimaal 10 personen). Voor de passepartout en de routekaart van de particuliere tuinen vragen wij een vergoeding van
2,50. Indien u in het bezit bent van een routekaart, bedraagt de entreeprijs voor de toegang tot Tuinarchitectuurpark Makeblijde slechts 2,50 per persoon (in plaats van 7,-) Dit geldt alleen voor 25 juni.

Een routekaart met een duidelijke omschrijving van de deelnemende tuinen is te verkrijgen op de dag zelf bij Hermine de Jong, Klompenmakersgilde 22 te Houten en bij Tuinarchitectuurpark Makeblijde, Lobbedijk richting Utrecht te Houten.

Inlichtingen: Ingrid van Leeuwen, e-mail: hennie.van.leeuwen@hetnet.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).