Politie Zeeland


---


W-3476-2005 Aanhouding bij alcoholcontrole

Op de Roosjesweg in Domburg is vrijdag rond 02.15 uur een 21-jarige automobilist uit Rotterdam aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete.


Z-3477-2005 Rijden onder invloed

Een 53-jarige automobilist uit de gemeente Hulst is vrijdag rond 00.20 uur op de Dorpsstraat in Graauw aangehouden bij een alcoholcontrole.
Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete.


W-3478-2005 Aanrijding in Vrouwenpolder

Bij een aanrijding op de Vrouwenpolderseweg raakten zaterdag rond 00.15 uur twee voertuigen beschadigd.
Een 50-jarige vrouw uit de gemeente Veere wilde keren met haar bedrijfsauto. Hierbij zag zij een achteropkomende personenauto, bestuurd door een 59-jarige vrouw uit dezelfde gemeente, over het hoofd waarna een aanrijding ontstond. Beide bestuursters bleven ongedeerd.


Z-3479-2005 Scooter rijdt tegen slagboom

Een 18-jarige bromfietser uit Terneuzen is vrijdagavond rond 20.00 uur tegen een slagboom gereden op de brug bij Sluiskil.
De slagboom ging vlak voor hem naar beneden, vermoedelijk heeft hij het rode licht niet gezien of genegeerd, waarna hij tegen de slagboom reed. Een toevallig passerende ambulance heeft de jongen voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis in Terneuzen.


W-3480-2005 Marktkraam omgegooid

Een 21-jarige Vlissinger is zaterdag rond 03.15 uur in zijn woonplaats aangehouden voor baldadigheid.
Getuigen hadden gezien dat hij op de Kleine Markt een marktkraam omver duwde. Na opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.


W-3481-2005 Autoruit vernield

Aan het Bastion in Oost-Souburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een ruit vernield van een geparkeerde auto.
Uit de auto werden geen goederen weggenomen. Schadebedrag is niet bekend.


Z-3482-2005 Terneuzenaar aangehouden na doorrijden ongeval

Een 32-jarige man uit de gemeente Terneuzen is vrijdagavond aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding met zijn auto.
Rond 19.30 uur had was hij op de kruising Alvarezlaan/Guido Gezellestraat in Terneuzen in botsing gekomen met een personenauto waarna hij was doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Een getuige had het kenteken genoteerd waarna de beschadigde auto werd aangetroffen in de Esdoornlaan. De 32-jarige man werd daar aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit navraag bleek dat hij niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland