Politie Zeeland


---


O-3483-2005 Diefstal fles alcohol

Op de Oude Vismarkt in Goes is zaterdag om 04.30 uur een 32-jarige Belg aangehouden.
Agenten zagen de man met een geopende fles sterke drank in zijn hand lopen en hier regelmatig een slok uitnemen. Bij het aanspreken bleek dat er op de fles een schenkdop van een horecabedrijf zat, hij had de fles dan ook gestolen. De Belg is hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij een schikking kreeg aangeboden. Deze wenste hij niet te betalen waarna proces-verbaal werd opgemaakt. Hierna mocht hij weer de straat op.


W- 3484-2005 Man geslagen met bierfles

In zijn woonplaats is zaterdag rond 03.00 uur een 32-jarige Middelburger aangehouden.
De man wordt ervan verdacht eerder vannacht in een café in het centrum van Middelburg een 26-jarige Arnemuidenaar op het hoofd te hebben geslagen met een bierfles. De aanleiding van de mishandeling is niet duidelijk. De Middelburger is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


W-3485-2005 Aanhouding na omgooien marktkraam

Een 18-Vlissinger is zaterdag om 02.00 uur in zijn woonplaats aangehouden.
Getuigen hadden gezien dat de man onder invloed van alcohol op de Walstraat een marktkraam omgooide en waarschuwde enkele agenten. De Vlissinger werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij werd later met een paar boetes op zak weer in vrijheid gesteld.


W-3486-2005 Spinners gestolen

Aan de Appelstraat in Goes zijn zaterdag tussen 01.00 uur en 10.00 uur alle vier de wieldoppen gestolen van een geparkeerde auto.
Het waren speciale wieldoppen zgn spinners, deze draaien in tegengestelde richting als de auto rijdt. Waarde hiervan bedraagt een paar honderd euro.


O-3487-2005 Auto laat oliespoor achter

Op de Buys Ballotstraat in Goes heeft zaterdagmorgen de brandweer een het wegdek moeten schoonmaken nadat een auto een oliespoor van 75 meter had achtergelaten.
De bestuurster van de betreffende auto, een 44-jarige vrouw uit Goes, was over een kapotte uitlaat gereden bij de spoorwegovergang met als gevolg dat de carter van haar auto kapot ging en een oliespoor van circa 75 meter achterliet dat verder werd uitgereden door andere auto's. Tijdens het schoonmaken werd de Buys Ballotstraat vanaf de rotonde afgezet en moest het verkeer komende vanaf het spoor op de linkerweghelft rijden. Na ruim een uur was de olie verwijderd.


O-3488-2005 Portemonnee gerold

Tijdens de markt in Goes is zaterdag rond 12.30 uur de portemonnee gerold van een 32-jarige vrouw uit Goes.
De portemonnee, met daarin geld en een bankpas, werd ongemerkt weggenomen uit een vakje van de kinderwagen.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.