Gemeente Heemskerk


Regio IJmond organiseert tweede conferentie

IJMOND Maandag 27 juni organiseert de Regio IJmond een tweede conferentie over de strategische visie voor de IJmond. Genodigden zijn de colleges en raadsleden van de vier IJmondgemeenten en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Overige belangstellenden zijn ook van harte welkom.

Klik hier om het PDF document te downloaden plankaart Strategische visie regio IJmond 2005-2020 (199 kB)

Eind 2003 presenteerden de vier IJmondgemeenten een eerste, algemeen beeld voor een ruimtelijk-economische visie voor de IJmond voor de periode tot 2020. Dit wensbeeld is inmiddels op hoofdlijnen uitgewerkt voor de onderdelen wonen, werken en bereikbaarheid. Tijdens de tweede IJmondconferentie gaat P. Tordoir van de Kamer van Koophandel met zijn presentatie in op het onderwerp werken. J. van Nimwegen, directeur van woningbouwvereniging WOONopMAAT neemt het onderdeel wonen voor zijn rekening en gedeputeerde C. Mooij presenteert het thema bereikbaarheid. De deelnemers kunnen op een interactieve wijze van gedachten wisselen over de strategische visie, de deeluitwerkingen en de te bepalen prioriteiten.

De bijeenkomst vindt plaats van 13.30-17.00 uur in Bobs Party Palace, Westerwerf 1 in Uitgeest.
Gezien de beperkte ruimte wordt overige belangstellenden verzocht zich vooraf aan te melden bij mw. M. Rijs, Regio-IJmond, tel. 0251-263874 of per e-mail mrijs@regio-ijmond.nl.
De strategische visie ligt ter inzage op de gemeentehuizen van Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen en de plaatselijke bibliotheken. De visie kan ook worden gedownload van de website van de gemeente Heemskerk, zie hiernaast.