Gemeente Den Haag

juni 2005
Asfalt Johan De Wittlaan (21 juni)
Vanaf maandag 27 juni a.s. beginnen de voorbereidende werkzaamheden voor de asfaltering van de Johan de Wittlaan, tussen de President Kennedylaan en de Scheveningseweg, richting het centrum. De rijweg wordt deze periode voor het autoverkeer niet afgesloten, maar wel versmald. De voorbereidingen duren tot en met vrijdag 5 augustus. Van dinsdag 9 augustus tot zaterdag 13 augustus worden grote delen van het asfalt op de Johan de Wittlaan vervangen. Het autoverkeer wordt niet omgeleid, maar over de andere rijbaan langs het werk geleid.

Asfaltering
De asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd van dinsdag 9 augustus 06.00 uur tot en met zaterdag 13 augustus 06.00 uur. Het autoverkeer richting Centrum wordt niet omgeleid, maar over de andere rijbaan langs het werk geleid (tegengesteld rijden). Tussen de Scheveningseweg en de President Kennedylaan is dan voor het autoverkeer uit beide richtingen ieder één rijstrook beschikbaar. Voor fietsers en voetgangers blijft de Johan de Wittlaan de gehele uitvoeringsduur bereikbaar.

Afsluiting Scheveningseweg
Om het tegengesteld rijden op de Johan de Wittlaan veilig en goed te laten verlopen, is het afsluiten van de Scheveningseweg ter hoogte van de Johan de Wittlaan noodzakelijk tijdens de asfaltering. Het autoverkeer uit de richting Centrum wordt omgeleid via de Carnegielaan
- Groot Hertoginnelaan Stadhouderslaan naar de President Kennedylaan. Het autoverkeer uit de richting van Scheveningen wordt via de Duinstraat - Westduinweg en via de Frankenslag - Frederik Hendriklaan naar de Statenlaan en de President Kennedylaan geleid. Meer informatieMeer informatie over het wegonderhoud in Den Haag is te vinden op internet: www.denhaag.nl/wegonderhoud.